Nemoj tako Ima i dosta sto zatamne stopke..danas ti je tuning zamjena ulja i eventualno ako neko xenone ugraid
gdje si chuza kuco stara sada ti auto snimaju pa te nema DDDUh i ja sam odavno ovdje mislim negdje odma od pocetka foruma ,sta sam raje upoznao i mene upoznali preko ovog foruma pih nemoze se ni nabrojat i sjetit svakoga,kad se sjetim one spam ekipe ah pa se tu za 1h napise ko sad za 7 dana al sta je tu je sad samo ulazim jer mi je stvar navike i ovako ak sta korisno i fino uradim na autu objavim i to je to
Evo jos jednog clana stare spam ekipe tu sam hahahah jos se brojim medju zivim nema ni tebe u kako si sprasio u zemlju daleku ameriku mislim da ono bi gradiska tuning show zadnji put kad smo se vidjeli ? i to je bas bilo poodavno zar negdje si chuza kuco stara sada ti auto snimaju pa te nema DDD
o da gradiska je zadnji put bila mislim da si tada bio na cevap na duznostiEvo jos jednog clana stare spam ekipe tu sam hahahah jos se brojim medju zivim nema ni tebe u kako si sprasio u zemlju daleku ameriku mislim da ono bi gradiska tuning show zadnji put kad smo se vidjeli ? i to je bas bilo poodavno zar ne