Član
Bio bi i sad da su tu stari clanovi, novije generacije uzele primatStvarno je forum bio cudo pre nekih 4-5 god
Bio bi i sad da su tu stari clanovi, novije generacije uzele primatStvarno je forum bio cudo pre nekih 4-5 god
Bio bi i sad da su tu stari clanovi, novije generacije uzele primat
promjenio sam i auto i imam porodicu,ali ipak se javim.ali ljudi su postali zavidni.ivice isam znas prodje vremena posvete se ljudi porodici i svemu manje autu ali opet zelje se ima
+1ali ljudi su postali zavidni.
Ma budale ne vidim u staa ima ko dsa zavidi sem sto se moze zadiviti i iznenaditi al eto cudan smo mi narodpromjenio sam i auto i imam porodicu,ali ipak se javim.ali ljudi su postali zavidni.
imao sam airride kad nije nitko imo osim mene i enesa,i opet su se javljali iskusni likovi koji voze golfa keca(bez uvrede) i pametovali....
jednostavno nije to to vise.
a i nema projekata kao sto je nekada bilo
U ono se vrijem znao red na forumu, bila dobra raja moglo se nesto i naucit, bilo puno vise projekata i radova na autu. Danas se forum sveo na kvarove. Prije udjem na forum trudim se da procitam sve teme na forumu sad preletim ih po naslovima ali navika je cudna stvar ne prodje ni dan da ne udjem na forumI ja od aprila 2007. s tim da su me jednom banovali kad su pocele nove generacije stizat
I sad me nerviraju novi clanovi, al' ne dam da me banuju opet. Nekad se imalo sta procitat, sad sam tu iz navike
Pogotov onda upoznas HOROZ ekipu i ostanes u onoj temi za spamoslabio pungas, valjalo trazit bolji forum i tako za ostalom rajom i ja dodjem ovdje.
al se isfura kad sam skonto da sam tolike godine tu. sta je zivota proslo a ja idalje na ovom forumu jbt