Član
@boki:hvala na tip-u !
idemol miOggy je napisao(la):mene ne brine kisa mnogo,bitni je da se druzimo,upoznamo...samo jedno pitanje,jel ovo isti organizator ko i u Mostaru sad zadnji put kad je bilo 10 takmicara... :icon_question:
fidel je napisao(la):idemol miOggy je napisao(la):mene ne brine kisa mnogo,bitni je da se druzimo,upoznamo...samo jedno pitanje,jel ovo isti organizator ko i u Mostaru sad zadnji put kad je bilo 10 takmicara... :icon_question:
fidel je napisao(la):idemol miOggy je napisao(la):mene ne brine kisa mnogo,bitni je da se druzimo,upoznamo...samo jedno pitanje,jel ovo isti organizator ko i u Mostaru sad zadnji put kad je bilo 10 takmicara... :icon_question:
golf_mk2. je napisao(la):pa ti sebi ponesi saonice!lol!dragan je u pravu!
.nOKe je napisao(la):golf_mk2. je napisao(la):pa ti sebi ponesi saonice!lol!dragan je u pravu!
PA TI ONDA OSTANI HEKLAT KUCI :icon_mad:
mirza_mali je napisao(la):80 km od tz naoblaka velika krenula samo crnilo znaci sve nade da nece biti kise padaju u vodu :icon_mad::icon_mad: al ja dolazim ipak jos malo pa cu krenuti za tz i prenocit cu dole pa sta god da bude takav nam grah pao jedino ako ko zna da gata u fildjane da otjera ovu kisu