Član
Plakich je napisao(la):IMAL GDJE OFICIJELNIH VREMENA....:icon_cry:
polako bice, tek 1-vi juni
Plakich je napisao(la):IMAL GDJE OFICIJELNIH VREMENA....:icon_cry:
HoNdA_CiViC_ je napisao(la):"morat ces uradit radikalnije promjene na autu"
treba ti neki auto koji se moze napucati ako hoces da se takmicis.
a sa onim krsom je malo teze
pozz
HoNdA_CiViC_ je napisao(la):"morat ces uradit radikalnije promjene na autu"
pozz
moj druze Tepso meni iscupo grijac iz sjedista..hahhaha radi njegovog niTra... :lol:NITRO je napisao(la):tepSIJA je napisao(la):sto se tice vremena to je sasvim ocekivano , isto cak i bolje je trebalo biti prosli put u MO kada sam auto bolje spremio ali mi nestalo glupog nitra u bocama.
ha čij, da si imo grijač boce , puno bi racionalnije trošio nitro i imao na kraju dovoljno tlaka
Death_beat je napisao(la):HoNdA_CiViC_ je napisao(la):"morat ces uradit radikalnije promjene na autu"
pozz
u tvojoj kanadi sigurno nema ovakvih krsheva :icon_mad:
DiAbLo je napisao(la):HoNdA_CiViC_ je napisao(la):"morat ces uradit radikalnije promjene na autu"
pozz
Kume jesi ti dobar ikako?
Kiletova ibiza krsh? wtf?
Skoro svaki post na ovom 4umu ti je GLUP ili pricash neke NEBULOZE ili PROVICRAŠ i VRIJEĐAŠ ... Smiri malo, ne valja ti to tako ...
I kile i igy imaju predobra i prelijepa auta a ti sad nekom da kazesh da je krsh? Gdje tvoje auto? Svaki 2gi dan mijenjash nego ultramega strashne i brze honde, uzimash ljudima saobracajne kad se trkate ? Zivish u svijetu F&F ?
Ajd uslikaj saobracajnu ili sta vec pokazi da imash makar auto :S
Cao , hvala , prijatno a sad
:icon_exclaim:
black_devil je napisao(la):Death_beat je napisao(la):HoNdA_CiViC_ je napisao(la):"morat ces uradit radikalnije promjene na autu"
pozz
daj momak nema mozda ni godina...djete je sigurno, koje igra video igrice..
HoNdA_CiViC_ je napisao(la):DiAbLo je napisao(la):HoNdA_CiViC_ je napisao(la):"morat ces uradit radikalnije promjene na autu"
pozz
Kume jesi ti dobar ikako?
Kiletova ibiza krsh? wtf?
Skoro svaki post na ovom 4umu ti je GLUP ili pricash neke NEBULOZE ili PROVICRAŠ i VRIJEĐAŠ ... Smiri malo, ne valja ti to tako ...
I kile i igy imaju predobra i prelijepa auta a ti sad nekom da kazesh da je krsh? Gdje tvoje auto? Svaki 2gi dan mijenjash nego ultramega strashne i brze honde, uzimash ljudima saobracajne kad se trkate ? Zivish u svijetu F&F ?
Ajd uslikaj saobracajnu ili sta vec pokazi da imash makar auto :S
Cao , hvala , prijatno a sad
:icon_exclaim:
hahahha
sta mjenjam lol?
jedan auto sam promjenio tj sto mi pare trebaju za skolu :S
brze honde?? hahah..ova vise za style nego za race..obicni motor nema ni 130 ks :S
http://www.bhtuning.com/thread-21789.html
"uzimash ljudima saobracajne kad se trkate"
hahah kako me nasmija..jbte..odakle ti to bbgti..ono je bilo za auto a ne za vozacku..nemam nikakve koristi od vozackee LOL
you're jokes
neka netreba vozacka..lakse ce biti kad auto dovucem u bih pa cemo onda pricat
black_devil je napisao(la):Death_beat je napisao(la):HoNdA_CiViC_ je napisao(la):"morat ces uradit radikalnije promjene na autu"
pozz
daj momak nema mozda ni godina...djete je sigurno, koje igra video igrice..
hahah de ti mi reci kolko imam godina
kretenu jedan
quattro je napisao(la):sta je u ovom audiju jel ovo s4
e maza a ti si bas mali...hahahha...koji king...a auto ide ko poplava....mazamali je napisao(la):quattro je napisao(la):sta je u ovom audiju jel ovo s4
ma jock ziv bio..obicni V6 2.8 s nitrom..okle meni turbo ..to je za velike decke :123: