GocaS6 je napisao(la):
Tri dana nisam dolazio i vidi čuda, Igy i ovaj drugi se još svađaju, i dalje se ne zna ko pije ko plaća što se styla tiče, svi idu na ovaj presmiješni Gerin glupavi cup koji nema nikakavih pravilnika i nadaju se peharima jer neće biti konkurencije...I baš svima do druženja i nikoga nije briga za pehare...
Ma gdje si šta ima... :icon_rolleyes:
Gluplje podjele klasa nisam vidio. Gluplje podjele pehara također. O izgledu pehara da i ne govorim. Izgled pojedinih auta također, mada bi se tu mogla probrati 1 ili 2 auta a pritom ne mislim na Madzidovu modru galicu.
A znate ko ispada najgluplji?
Oni koji raspravljaju o tome. Pogađate tko je to. Ako mislite da ste vi neki styleri idite u svijet i proslavite se ovo što vi radite je presmiješno niti imate auta za styla niti pameti da to skontate.
Pozdrav.
i sta sad ti najpametniji, mi svi glupi
da je ak hercegovina organizovala event, to bi nekim cudom auta na stylu bila bolja ?
bi ako bi skupili 213213 sponzora, pa da dodju raja iz hr, doduse ni tamo nije bas sjajno no nebitno..
mislim da ovom prilikom mozes samo kritikovati organizaciju, no nikako ljude koji i bez obrzira sto je prosjek plata takakv kakav jeste,i sto vecina raje i ne radi nista, vec nekako "zivotari" ima volje da dodje na ovak nesto..
dok je takvih kao sto si ti, i slicnih, uvijek ce biti i slicnih tenzija tipa ova organizacija ne valja, ova valja, ovako je onako je..
btw :
neam nista protiv tebe, no jednostavno mi ide na qratz to tvoje pametovanje k'o da si cijelu pamet svijeta pokupio.. zivis u zabludi
budi realan.