GreenDevil je napisao(la):zali boze guma :lol::lol:
stave se normalne gume a ne od kolica, meni je to glupost, 155 na 10J, mozes poginut dok je namontiras:lol::lol:
Skrabo je napisao(la):GreenDevil je napisao(la):zali boze guma :lol::lol:
stave se normalne gume a ne od kolica, meni je to glupost, 155 na 10J, mozes poginut dok je namontiras:lol::lol:
nema se para za tih guma,skuplje su gume te sto m itrebaju od felga
Pitao sam moze li 175/70/13 na 10J ne 155
GreenDevil je napisao(la):Skrabo je napisao(la):GreenDevil je napisao(la):zali boze guma :lol::lol:
nema se para za tih guma,skuplje su gume te sto m itrebaju od felga
Pitao sam moze li 175/70/13 na 10J ne 155
imo sam 8 i 9 r14 sa 225 40 gumama, jednu gumu sjebo, odem da pitam ima li se gdje kupit taj profil ili 50, svejedno bi uzeo 2kom, kaze covjek nema toga kod nas ali se moze porucit i kosta oko 300KM komad:icon_eek:
na 9J se 225 rasiri a kako bi izgledalo 155:icon_question:
ti ganjas taj fazon sad ali ce ti brzo ohladit jer te 13-ke se prodaju 5 godina, ko god ih kupi profura malo i prodaje
Mediteran je napisao(la):sta sve covjek nece procitati ovdje.
155 na 8.5 mozes navuci ako ne planiras pomjeriti auto iz garaze.
sirina te felge je 21.5cm pa ti eto "odoka" premjeri i vidi kako bi ogavno izgledalo,posto izgleda sigurnost i nije bitna
:123:
dado...c::: je napisao(la):mozes komotno da stavis 175/60-13 i na 8.5j i na 10 na 10 j ces malo se namuciti oko duvanja naj bolje je je zapaliti je ja sma to vec radijo 5-6 put i iskreno receno ok funcionira sam guma se razvuce ko carama kad je odkuvas na 90°
zlajaaa je napisao(la):Ružno izgleda kada se isti profil gume stavi na različite širine felgi
Skrabo je napisao(la):zlajaaa je napisao(la):Ružno izgleda kada se isti profil gume stavi na različite širine felgi
Pa sta ces drug i ja bih iza stavio drugi profil da su dobre finansije,znas i sam kako ide