155/65/13 na 8,5J i 175/70/13 na 10J??

155/65/13 na 8,5J i 175/70/13 na 10J??

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
zlajaaa je napisao(la):
Skrabo je napisao(la):
zlajaaa je napisao(la):
Ružno izgleda kada se isti profil gume stavi na različite širine felgi ;)

Pa sta ces drug i ja bih iza stavio drugi profil da su dobre finansije,znas i sam kako ide :D

je*eš polovičan poso.. bolje uradi uzmi 15" i neke 195/50 gume ( kojih ima i za male pare) i raširi na 8J i tamam ;)

Sutra idem abd po ove 15 9J et-10 pa sta bude neka bude :cool:

Legend
na nasim cestama, to uradit je cisto ubijstvo..
da se razumijemo, 175 50 pirelli p7** je isto siroka kao i 195 45 yokohama avs (ja se uvjerio svojim ocima), govorim o sirini gazne povrsine, tako da se ona moze poprilicno dobro razvuci..
kod mene je bila razvucena na 8j celikarama i super je izgledalo, ali mi nije nikako bilo sigurno, niti sam mogao spustit auto da izgleda iole normalno na njima, tako da bih ja odustao od toga..

na 10j necu ni da komentarisem, za nase ceste, kao sto sam rekao je to sasvim nelogicno radit..

ako ces uzimati te 15ke, 9j, uzmes 195 45 i budes miran, taj et je malo zeznut, ali da se to odradit finim izvlacenjem rubova i tvrdim amortizerima da izgleda poprilicno dobro, mislim da je kod bore iz loznice taj setup na autu pa se posavjetuj sa njim :)

sretno kako god..

Član
.nOKe je napisao(la):
na nasim cestama, to uradit je cisto ubijstvo..
da se razumijemo, 175 50 pirelli p7** je isto siroka kao i 195 45 yokohama avs (ja se uvjerio svojim ocima), govorim o sirini gazne povrsine, tako da se ona moze poprilicno dobro razvuci..
kod mene je bila razvucena na 8j celikarama i super je izgledalo, ali mi nije nikako bilo sigurno, niti sam mogao spustit auto da izgleda iole normalno na njima, tako da bih ja odustao od toga..

na 10j necu ni da komentarisem, za nase ceste, kao sto sam rekao je to sasvim nelogicno radit..

ako ces uzimati te 15ke, 9j, uzmes 195 45 i budes miran, taj et je malo zeznut, ali da se to odradit finim izvlacenjem rubova i tvrdim amortizerima da izgleda poprilicno dobro, mislim da je kod bore iz loznice taj setup na autu pa se posavjetuj sa njim :)

sretno kako god..

Evo dns bio gledao felge,stavljao na auto.Ma jedno mrijecju bolesno,samo sto mi struze u obrve kada se mota i ne moze se staviti da ne skidam brembo covere :icon_rolleyes:
dosao i momak kaze ne pase mi kao nas dogovor.Jos ih imam u razmatranje ali se ne isplati izgleda ak oiakda uzimao uzeti cu 14 7,5J i 9J i miran..;)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.