Al_Galone je napisao(la):Nemoras cekati da sezona pocne,mene vidjeti na trci u BL neces sigurno!
Pa zar si mislio ici???Pa da opet u finalu 16sec klase budu neke mucke i na kraju budu "DVA PRVA MJESTA" :icon_rolleyes:Al_Galone je napisao(la):Nemoras cekati da sezona pocne,mene vidjeti na trci u BL neces sigurno!
guster je napisao(la):Pa zar si mislio ici???Pa da opet u finalu 16sec klase budu neke mucke i na kraju budu "DVA PRVA MJESTA" :icon_rolleyes:Al_Galone je napisao(la):Nemoras cekati da sezona pocne,mene vidjeti na trci u BL neces sigurno!
OK necu se vise petljat samo hocu da kazem da niko nije "cvjecka" i da se "najboljima" mogu desiti greske i to samo takve, zato netreba nikad se puno dizati iznad svih i sa nekim glupostima se prepucavat (jel 5-10-100KM osiguranje,hoce li ga biti ili nece)!!Octane je napisao(la):guster je napisao(la):Pa zar si mislio ici???Pa da opet u finalu 16sec klase budu neke mucke i na kraju budu "DVA PRVA MJESTA" :icon_rolleyes:Al_Galone je napisao(la):Nemoras cekati da sezona pocne,mene vidjeti na trci u BL neces sigurno!
Pričaš o nečemu što nema veze sa temom i desilo se na revijalnom SR-u kojeg su pravila tri kluba zajedno. Tema je 1.Otvoreno Prvenstvo BiH u trkama ubrzanja na 402m sezona 2009
Naravno i upravo tako..guster je napisao(la):OK necu se vise petljat samo hocu da kazem da niko nije "cvjecka" i da se "najboljima" mogu desiti greske i to samo takve, zato netreba nikad se puno dizati iznad svih i sa nekim glupostima se prepucavat (jel 5-10-100KM osiguranje,hoce li ga biti ili nece)!!Octane je napisao(la):guster je napisao(la):Pa zar si mislio ici???Pa da opet u finalu 16sec klase budu neke mucke i na kraju budu "DVA PRVA MJESTA" :icon_rolleyes:Al_Galone je napisao(la):Nemoras cekati da sezona pocne,mene vidjeti na trci u BL neces sigurno!
Pričaš o nečemu što nema veze sa temom i desilo se na revijalnom SR-u kojeg su pravila tri kluba zajedno. Tema je 1.Otvoreno Prvenstvo BiH u trkama ubrzanja na 402m sezona 2009
uzivajte svi, spremajte vozilice, uskoro pocinje sezona lova
Al_Galone je napisao(la):Nemoras cekati da sezona pocne,mene vidjeti na trci u BL neces sigurno!
harbas je napisao(la):Al_Galone je napisao(la):Nemoras cekati da sezona pocne,mene vidjeti na trci u BL neces sigurno!
:icon_cry::icon_cry::icon_cry::icon_cry::icon_cry::icon_cry::icon_cry::icon_cry::icon_cry::icon_cry::icon_cry::icon_cry::icon_cry::icon_cry:
edo_16v je napisao(la):Cudo bi i bilo kada bi se sve strane slozile pa napravile nesto zajednicko .