Almir je napisao(la):Naposljetku, odgovorio sam na pitanja koja si pitao, a ti mene pozivas na sastanak odbora,.., sa Siketom? Procitaj njegove postove, procitaj kako se ponasa.
GocaS6 je napisao(la):Al_Galone je napisao(la):dobio bih ja u slucaju povrede ili smrti
Stani stani samo da ja tebe nešto upitam: To se ti STVARNO buniš što mi hoćemo TEBE da zaštitimo ili mi se čini :icon_question::icon_question:
Ti se buniš zato što ćeš dati 7 fckn maraka da zaštitiš SEBE u slučaju da ne daj Bože na utrci izgubiš ruku ili nogu??
Stvarno ima svakakvih ljudi :icon_confused:
Al_Galone je napisao(la):****************** i vas pravilnik!
Svaka vam cast!
Samo tako nastavite i daleko cete dogurati!
Octane je napisao(la):Ovdje je više nego očigledno da naš rad pojedincima baš počinje da ide na živce. Molimo Vas da nam bezveze ne spamujete temu sa milion pitanja ,potpitanja , sugestija ovog ili onog jer vam rasprave odišu nervozom. Svoje principe ganjajte tamo gdje ih možete uganjati a u ovom takmičenju postoji pravilnik koji je takav kakav je pa kome se sviđa voziće a neko će gledati a neko neće možda ni to ali život je takav.Iskreno do takmičara sam očekivao druge komentare u vezi pravilnika kad ono sve se vrti oko 7-10KM:123:
Al_Galone je napisao(la):Octane je napisao(la):Ovdje je više nego očigledno da naš rad pojedincima baš počinje da ide na živce. Molimo Vas da nam bezveze ne spamujete temu sa milion pitanja ,potpitanja , sugestija ovog ili onog jer vam rasprave odišu nervozom. Svoje principe ganjajte tamo gdje ih možete uganjati a u ovom takmičenju postoji pravilnik koji je takav kakav je pa kome se sviđa voziće a neko će gledati a neko neće možda ni to ali život je takav.Iskreno do takmičara sam očekivao druge komentare u vezi pravilnika kad ono sve se vrti oko 7-10KM:123:
Takmicare trebas da cijenis jer oni cine trku a ne ti!!!!!!!!
Al_Galone je napisao(la):Upravo si ostao bez jednog takmicara,a moguce i dosta vise od jednog!
Pa ti sad razmisli kako ih cijenis!
Al_Galone je napisao(la):@Administratori
ako cemo tako onda zakljucajte temu skroz pa da vise ne diskutujemo,ova tema je da ljudi diskutuju o pravilima,ako necemo diskutovati zatvorite onda temu!