tepSIJA je napisao(la):
procitao sam pravilnik ali na brzinu pa me zanima.
cu ja moci vozit bez instrument table, u autu nemam nista osim volana, pedala,mjenjaca i par instrumenata... moram li imati neki papir za lexan ploce sto cu staviti.
zbog ogoljenog interijera morat cu stavit bocne tapacirunge bilo kakve to znam, a sta je s ostatkom auta... cu moci pristupit na trku ako je ostalo kako jeste.
btw. imat cu svu sigurnosnu opremu SFI i FIA approved..
od kaciga, cizmi, rukavica i odjela.. ???
unaprijed Hvala
p.S.
Nitro sistem jel mi mora imati "odusak" ako je boca od Messera...
Kao prvo: pravilnik dobro pročitaj, a ne na brzinu. Poznavanjem pravilnika najviše pomažeš samom sebi!
Ostalo:
Kontrolna tabla nije obvezna.
Za leksan ako imaš račun da si ga kupio ponesi na prvu utrku na koju dolaziš, jer TK će podatke o tvom autu unijeti u bazu za sve utrke pa će na narednim utrkama biti lakše završavati tehnički.
Što se tiče tapecirunga, on nije obvezan samo sve što je u kabini mora biti pričvršćeno, znači nema dijelova koji mogu letjeti pa kabini.
U pravilniku imaš točno naznačeno koja oprema je potrebna za koja vozila i što vozač mora imati od opreme na sebi. Odijelo i cipele nisu regulirani tehničkim pravilnikom u tom smislu.
Nitro: boca u kabini mora biti pričvršćena, a instalacija u motornom prostoru mora biti izvedena na način da je sigurna. Odušak boce- hm.. meni nepoznat pojam.
Znači :123: