erol_brcak je napisao(la):Obavezno, samo ljeto da dodje, hladnoca i iznenadno pojavljivanje policija dvije jedine stvari koje treba sljedeci put izostavit da to bude bas bas
shurda je napisao(la):i ja mislim da bi trebalo da bude neki stand gdje ima hrane,,sendvica i sl. ,,mislim da bi mogao neko da dobru paru zaradi
zovite_sivac je napisao(la):Eto Devil, ti i Ljuboje upregnite svoje hitre konje, da vidimo ko je brzi
ljuboje je napisao(la):zovite_sivac je napisao(la):Eto Devil, ti i Ljuboje upregnite svoje hitre konje, da vidimo ko je brzi
ma da me covjek odere...
kod mene obicna dizelcina
ljuboje je napisao(la):ja kako bi ti mene poderao...ne bih znao kuda cu kuci...
GreenDevil je napisao(la):ljuboje je napisao(la):ja kako bi ti mene poderao...ne bih znao kuda cu kuci...
zao mi je nisam GAY :lol::lol:
ljuboje je napisao(la):GreenDevil je napisao(la):ljuboje je napisao(la):ja kako bi ti mene poderao...ne bih znao kuda cu kuci...
zao mi je nisam GAY :lol::lol:
manijace jedan ! :lol: :lol: :lol:
menjic je napisao(la):shurda je napisao(la):i ja mislim da bi trebalo da bude neki stand gdje ima hrane,,sendvica i sl. ,,mislim da bi mogao neko da dobru paru zaradi
Idi bjezi nemoj odma pare, to treba zabranit po zakonu sto prije, dodjes na neki rejs ili trku, kafa 2,5 KM sendvic 3+ , voda 2 KM sve poduplali a ne valja nista, ako ce neko kako treba raditi OK al kako se kod nas radi bolje da nema nista, to mi je najodvratnija stvar na svim rejsovima i trkama kojima sam bio.