erol_brcak je napisao(la):Obavezno, samo ljeto da dodje, hladnoca i iznenadno pojavljivanje policija dvije jedine stvari koje treba sljedeci put izostavit da to bude bas bas![]()
shurda je napisao(la):i ja mislim da bi trebalo da bude neki stand gdje ima hrane,,sendvica i sl. ,,mislim da bi mogao neko da dobru paru zaradi![]()
zovite_sivac je napisao(la):Eto Devil, ti i Ljuboje upregnite svoje hitre konje, da vidimo ko je brzi![]()
ljuboje je napisao(la):zovite_sivac je napisao(la):Eto Devil, ti i Ljuboje upregnite svoje hitre konje, da vidimo ko je brzi![]()
ma da me covjek odere...
kod mene obicna dizelcina
ljuboje je napisao(la):ja kako bi ti mene poderao...ne bih znao kuda cu kuci...
GreenDevil je napisao(la):ljuboje je napisao(la):ja kako bi ti mene poderao...ne bih znao kuda cu kuci...
zao mi je nisam GAY :lol::lol:
ljuboje je napisao(la):GreenDevil je napisao(la):ljuboje je napisao(la):ja kako bi ti mene poderao...ne bih znao kuda cu kuci...
zao mi je nisam GAY :lol::lol:
manijace jedan ! :lol: :lol: :lol:
menjic je napisao(la):shurda je napisao(la):i ja mislim da bi trebalo da bude neki stand gdje ima hrane,,sendvica i sl. ,,mislim da bi mogao neko da dobru paru zaradi![]()
Idi bjezi nemoj odma pare, to treba zabranit po zakonu sto prije, dodjes na neki rejs ili trku, kafa 2,5 KM sendvic 3+ , voda 2 KM sve poduplali a ne valja nista, ako ce neko kako treba raditi OK al kako se kod nas radi bolje da nema nista, to mi je najodvratnija stvar na svim rejsovima i trkama kojima sam bio.