Hvala svima koji su dosli, i mi smo bili iznenadjeni odzivom...Kao sto Erol rece, ocekivali smo do 60 auta, a po prici ispade da je bilo skoro 100 (pa sad...).
Sto se tice "organizacije", vidjeli ste i sami (ko je bio). Auto na autu, covjek na covjeku. Onaj parking nije mogao da primi sve pa smo napravili guzvu. Mislim da je to jedna od stvari koja je svima smetala, nedostatak prostora na samom startu...druga stvar koja je meni licno smetala, a pretpostavit cu i vama, je to sto nismo mogli da kontrolisemo ljude...svi su htjeli da budu odmah na startu i da vide sve. Kako bi ko novi dosao tako se i zaustavljao na startu i pozdravljao sa nekim ljudima, krajnje nepotrebno...izlijetalo se pred auta, setalo se po parkingu gore-dole stalno pa se i vozacima otezavalo redanje za utrku. Bilo je na pocetku i par pilota koji su autom izletili na stazu za vrijeme utrke, srecom nista nije bilo.
Sve ovo je bilo "spontano" pa se nadam da nam necete zamjeriti to previse...neki sljedeci puta cemo pokusati ispraviti ono sto nam je danas smetalo.
Nadam se da cete se i sljedeci puta odazvati isto kao i danas, i da ce nas vrijeme i uslovi mnogo bolje posluziti. Jos jednom, hvala svima, lijep pozdrav !