je amerikanac ali manuelni mjenjacallroad je napisao(la):2003 godiste jetta ? ta bi trebala da ima 132kW onda je jos bolje... reci mi jel slucajno ta jetta amerikanac i tiptronic mjenjac ?
zizosb je napisao(la):Motor jr strava...Pripazi ga malo na strtanju dok nepostigne radnu temeraturu i takodje kada ga nakon dobrog gonjenja mislis ugasiti prvo ga ohladi malo na leru i zatim ugasi...Sve ovo radi turbine....
dario18 je napisao(la):je amerikanac ali manuelni mjenjacallroad je napisao(la):2003 godiste jetta ? ta bi trebala da ima 132kW onda je jos bolje... reci mi jel slucajno ta jetta amerikanac i tiptronic mjenjac ?
allroad je napisao(la):heh sto ljudi vole lupetat.... meni evo cetvrti auto iz amerike identicni djelovi :lol:
pusti suplju pricu amer ne valja... valja i bolji je super ih odrzavaju i bogatiji su sa opremom
allroad je napisao(la):heh sto ljudi vole lupetat.... meni evo cetvrti auto iz amerike identicni djelovi :lol:
pusti suplju pricu amer ne valja... valja i bolji je super ih odrzavaju i bogatiji su sa opremom