Član
TaBa je napisao(la):bucky_mb@yahoo je napisao(la):moze ko sta hoce pricati, ali 1.8 t kad se cipuje to je 200 250 evra,
postaje vrlo zanimljiva vozilica teska 1200 kg, a vidim svi seru 1.8 150 konja malo,
je li malo 180? je li malo i 242 od r32, ja sam miran golfa mk2 2.8vr6 sa punim autom
pobjedim(5 0soba, a on sam), kecinu jos lakse, pogotovo kad turbina pocne raditi svoj posao,
imam i jednog keca g60 u blizini, sa njim jos nisam probao, motor je osjetljiv na nase gorivo, tacnije leptir gasa se zaprlja svakih 5 mjeseci u prosjeku, to se zna odraziti na vucu, ali to je sat vremena posla i miran,
ko hoce moze i power chip ugraditi, to je oko 225 konja, samo cip, a primjer recimo sta je esso-sa morao
raditi da iz 2.0abf da izvuce oko 240 250 konja, ovaj motor je jako pogodan za dalji tuning htio to neko pšriznati ili ne
TaBa je napisao(la):ZELA, svaka cast, to je cuveni GTI 1.8T 20V 110KW zvani pakleni stroj
a sto ne probas sa pugom jedan race napraviti da vidis bar djelic snage gti-a,
mozda bi onda shvatio, al dobro imas vremena dok ic smontiras
drug bez ljutnje ali vidi se koliki si strucnjak kad si napisao u temi ugradnja ic-a
da je golf 2 td nakon ugradnje letio, toliko od mene
Jel te imalo stid???
Ugl. sta se s tobom imam-o nadmetati, kad je tebi taj golfic vrh.
Ja sam prije 3 i pol god. sastavljao dvicu, a ti jos 1.3 cuniras 2010 (mozda budu nove slike 2011) :lol:
Drug bez ljutnje moj motor u toj dvici za koju govoris vrijedan je tvoje dvice sa "svim mogucim spojlerima"
TDi Power je napisao(la):TaBa je napisao(la):ZELA, svaka cast, to je cuveni GTI 1.8T 20V 110KW zvani pakleni stroj
Ma za ovo moze samo na ovim klipovima,pa ljudi imao sam taj auto u dobrom stanju i ovo je nemoguce ali nikakooooooooo
Mislim ne branim to jer sam imao taj auto ali dajte ljudi atmosfera-110ps vs turbo(momenat)-150ps i da kec bude brzi pa moze samo na klipovima i na tastaturi,bgm uzivo je nemoguce i to cu tvrditi do kraja zivota...
A i ti TaBa znas baciti kost ljudi se zamjerise ccc
E Eldine zalosno je ovo, djece metar sa tatinim autima :123:
A sto se tice tvog-bivseg 1.8T jedan od milion da je onako isao, jos kad je Plihnjo malo rucicama pojedine dijelove diro.... cuo sam da si uzimo 132 Kw - bivseg druga :lol:
p.s Tvoj je bio jean od milion!
Da taj auto je isao bas dobro, a to da je uzimao mog Leona nije tacno, bilo je ako ja losije krenem 1 i 2 brzina smo tu negdje a poslije je suvisno govoriti koliko je Leon brzi. Izmedju ostalog ta četvorka je bila cipovana tada doduse na neki divlji nacin ali je isla 100 puta bolje od obicne od 150ks, jer se te od 150 ks ne mogu nositi sa Leonom ali bas nikako smijesne su. Uzmi samo u obzir da je leon tezi za skoro 150kg.