FirellesMonster je napisao(la):
RS TURBO je napisao(la):
to su ti potrosene malo stubline, tebi bi bilo preporucljivo posto je dizel u putanju da obradis blok ali samom obradom bloka ces morati i mijenjati klipove i karike, tacnije moraces klipove prve specijale uzimati ako je malo potrosen skroz blok, ako je vise onda druge specijale klipove, a klipovi za golfa 2 dodju oko 300+km prve specijale. stavi karitke nove u stublinu i vidi dali se skroz zatvore, ako zatvore to moze proci a ako imaju malo otvora hmmm to nebi bilo dobro posto je dizel i jako velika kompresija u pitanju. Ako ces obradjivati blok onda nece ti klipovi moci unutra nego je najbolje prvu specijalu (ili vec koji specijalu taj sto obradjiva preporuci) uraditi onda i da si miran.
na motoru nije radjena nijedna specijala... fabricko stanje :icon_biggrin: postoji i opcija ubacivanja tzv. kosuljica na fabricku dimenziju klipa.. u mene je dimenzija klipa 78 mm.. koliko su te tzv. kosuljice dobre, koliko mogu izdrzati... jer kad bi radio 1. specijalu onda mora i radilica ici na brusenje.. to je igra bez granica

znam da je specijala najbolje rjesenje
Zasto bi radilica isla na brusenje? radilica ostaje ista ako je dobra.
kosuljice mozes ubaciti i one ce ti trajati koliko i ovaj ako su kvalitetne, ali tada se mora izbusiti blok i ubaciti nove, a to te izadje haman koliko i klipovi prve specijale, Ja bi prije obradio blok i kupio klipove nego to radio. Sad dali ces naci 78mm kosuljice pitanje je, ja znam da imaju 80mm za kupiti a za 78mm ne znam, nisam siguran jer nisam na golfu to radio

inace na kojima se to radilo su benzinci

vecinom skale i jugici

i ove od 80mm dodju 25km komad sto znaci 100km 4 komada + obrada bloka i piksanje ti je 150 km i to je vec 250+km, znaci da bi ustetio nekih 100+km i onda na to sve ubacivas stare klipove koji su mozda i potroseni, a ovako ces platiti klipove i obradu oko 400km i imati sve novo