Član
umarex...model 62...samo me zanima gdje se to ima kupiti na nasem podrucju?!
TROUBLE_MAKER je napisao(la):umarex...model 62...samo me zanima gdje se to ima kupiti na nasem podrucju?!
TROUBLE_MAKER je napisao(la):Hvala...rece mi prijatelj da ima negdje u lipnici,neki servis...pa da bi to moglo biti kod njega! Mada,mislim da nije tesko ni napraviti,mozda pokusam kod ovih obucara, oni prave sve i svasta!:icon_biggrin:
Ja sam sto se tice ovog pravi laik,pa moram pitati...
Rekli su mi da kada stavim kozu, umjesto fabricke gume, da puska bude puno jaca? Istina...ili...I moze li ovo lose uticati na preciznost, trajnost puske i sl?
vw_damir je napisao(la):Koji zracni pistolj preporucujete da lici na "pravi" ?
VR6Boki je napisao(la):Jesul legalni ovi vazdusni pistolji-puske il treba dozvola i za to?
GTI FAN je napisao(la):U BiH se razlikuje po kantonima,negdje treba negdje ne,u Herc-Neretvanskom ne i zracne puske su u slobodnoj prodaji.U Hrvatskoj su u slobodnoj prodaji i cini mi se da nisu izglasali novi prijedlog zakona da je za zracne puske jace od 10 Joula (otprilike preko 200 m/s u 4,5 mm kalibru nakon kupnje potrebna prijava nadleznoj policiskoj postaji ali nema nikakve nabavne dozvole kao za vatreno gdje prije kupnje trebas izvaditi nabavnu dozvolu,znaci ljekarski pregled itd.Kupis je i samo prijavis bez obzira jesi li kaznjavan.Slavia 631 npr je slabija od tih 10Joula jacine ali npr Hatsan 125 ili ovaj Benjamin imaju cak oko 40 J.Zanimljivo u Srbiji je zakon o oruzju rigorozan a i u rep Srpskoj i cak je i za zracno oruzje prije kupnje potrebna nabavna dozvola,znaci ljekarski pregled,da nisi kaznjavan itd.....badboy je napisao(la):Nego , kak sa zakonom ... jel treba imati kakvu dozvolu il sta ?
Ja imam 125icu 5,5 mm i zadovoljan sam puskom ,za te pare tesko da ces naci nesto bolje a novo,vrlo jaka puska, zadovoljan sam preciznoscu a i nakon 2500 diabola jos je potpuno ispravana,to su moja iskustva sa tom puskom.Nakon par tisuca diabola zamjenes oprugu koja kosta 15-20 maraka i to je sve.I ja ti savjetujem ako kupis Hatsana da kupis 5,5 kalibar iz istog razloga sto ti je scaner objasnio jer 5,5 diabole su teze i bit ce preciznije i stabilnije nego 4,5 u tako jakoj puski..Uglavnom moje iskustvo sa tom puskom je da je odlicna za tu cjenu.bojan.lsd je napisao(la):Posto vidim da ovde ima dosta vas koji znate oko vazdusnih pusaka, interesuje me da li bi mi mogli savjetovati koju pusku da uzmem do nekih 250KM?? Pusku uzimam za starog, cesto je na selu a tamo ima dosta stetocina (ptica, miseva,...). Prije toga imao je Crvenu zastavu ali se pokvarila i po meni je bila neprecizna. Meni se licno svidja Hatsan 125 4.5, pucao sam iz jedne i za mene (koji sam amter) jako precizna puska ali dosta ljudi ne netu se zali na kvalitet. Mozete li mi reci sta je problem kod tih pusaka? ako ga ima
bmwscaner je napisao(la):U federaciji kolko znam netreba nikakva dozvola samo da si punoljetan a u RS traze dozvolu od MUP-a