B.M - Floyd Član 06.11.2011 #20 OggyBoy je napisao(la): Od čega si mu amorte stavio, ATX? Kliknite za proširenje... I meni se cini da je od ATX-a,ali mozda je i od CTX-a,kod njega su nesto malo duzi ..
OggyBoy je napisao(la): Od čega si mu amorte stavio, ATX? Kliknite za proširenje... I meni se cini da je od ATX-a,ali mozda je i od CTX-a,kod njega su nesto malo duzi ..
ToMoS Član 06.11.2011 #22 Amorti su od ctx-a i taman su savšeno se ponašaju jer ja sam malo teži :lol:
ToMoS Član 06.11.2011 #24 nije sad da mi baš treba ko za glavu ali valjao bi na kamari pošto ti je koji promjer....
OggyBoy Član 06.11.2011 #26 ToMoS je napisao(la): Amorti su od ctx-a i taman su savšeno se ponašaju jer ja sam malo teži :lol: Kliknite za proširenje... Sad mi je sve jasno. Probao sam jednom daaaaavno APN 4 na CTX amortima, a imao sam 50-ak kg samo. K'o na trambolini.:lol:
ToMoS je napisao(la): Amorti su od ctx-a i taman su savšeno se ponašaju jer ja sam malo teži :lol: Kliknite za proširenje... Sad mi je sve jasno. Probao sam jednom daaaaavno APN 4 na CTX amortima, a imao sam 50-ak kg samo. K'o na trambolini.:lol:
ToMoS Član 07.05.2012 #27 http://www.youtube.com/watch?v=ehr6YDFLxek složen novi setup gore :123::123::123::123::123: