Grga Član 29.09.2011 #16 momci rade sto je navedeno na stranici, znaci softwerska rjesenja svegai svacega,a sto se tice mehanickog pregleda to ne rade..
momci rade sto je navedeno na stranici, znaci softwerska rjesenja svegai svacega,a sto se tice mehanickog pregleda to ne rade..
jusuf Član 29.09.2011 #17 Grga je napisao(la): momci rade sto je navedeno na stranici, znaci softwerska rjesenja svegai svacega,a sto se tice mehanickog pregleda to ne rade.. Kliknite za proširenje... To me i zanimalo najvise, hvala
Grga je napisao(la): momci rade sto je navedeno na stranici, znaci softwerska rjesenja svegai svacega,a sto se tice mehanickog pregleda to ne rade.. Kliknite za proširenje... To me i zanimalo najvise, hvala
eldin84 Član 29.09.2011 #18 Grga je napisao(la): momci rade sto je navedeno na stranici, znaci softwerska rjesenja svegai svacega,a sto se tice mehanickog pregleda to ne rade.. Kliknite za proširenje... upravo ako jednom radio dijagnostiku kod njih....momci ok
Grga je napisao(la): momci rade sto je navedeno na stranici, znaci softwerska rjesenja svegai svacega,a sto se tice mehanickog pregleda to ne rade.. Kliknite za proširenje... upravo ako jednom radio dijagnostiku kod njih....momci ok
sasad Član 04.10.2011 #19 Moja preporuka! Moci super rade svoj posao i znaju znanje. :123: :icon_confused: I sto bi oni rekli " NO FAP NO PROBLEM"...
Moja preporuka! Moci super rade svoj posao i znaju znanje. :123: :icon_confused: I sto bi oni rekli " NO FAP NO PROBLEM"...