Paa nego sta je..a nemoj je dalje spustati ovako je sva mjera,i nemas brige za talicu prednju ucvrstio si je dobro..Sta reci nego cista perfekcija jel unutra i dalje mpi ?
ma nece to crkmuti kaze Dzeniii kad nisu od 2001 do sad nece jos 10 godinaSamo zatajan sam a i na kratkim relacijama stedim xenon. Zao mi originalnih sijalica haha
I ja studiram tu al cesto je viđam, bude parkirana kod Buena viste ako se ne varam,, odlično urađena, sve pohvaleVeć 3 godine studiram i faktički živim u Mostaru, sve mi je jasno ali kako ovu makinu nikad nisam zapazio? Svaka čast na autu druže, najljepša Fabia koju sam ikad vidio!
Ja ne znam kako uspiješ tako vozit po Mostaru katastrofa ležeći, šukurac rupa, dok do kafane dođeš ostaneš bez pola autaJeste, tu sam skoro uvijek kad sam kuci haha
Ma jesu ove Fabije niske fabricki ali prednjim mostom. Tvornicki ima mozda 15-ak cm do poda, ali branici i pragovi su jedno pola metra. A kad je zakucas, lafeta i most na 3 cm od poda a branik i pragovi jedno 8
ima rupu u podu, i kad dođe na ležeći ufati se za volan i digne je, ko kremenkoTiba nju nosa preko rupa, bas ne znate za to
Sent from my HTC One X using Tapatalk