Aditas je napisao(la):
Za ove hejtere GocaS6 i Redline...
niko vas ne sili da dolazite... potrudit cemo se da bude bolje od proslog eventa.
Dzaba trosite rijeci vidite da vas niko ne benda, zato sto uvijek isto pricate o svakom SR402.
Pozz
:icon_exclaim:
Svi su dobrodosli
Sine nisam ja nikakav hater, ja sam vodio rat s Gerom kad si ti još bio u pelenama!!
Niti me tko sili niti ću dolaziti to je sigurno. Trošim riječi ima skoro 10 godina al uvijek će Gerh naći takve naivce kao što ste vi da mu pomognete da digne lovu koji bi trebali od države i sponzora dobivati MI kao klub i ostali klubovi koji se OZBILJNO bave organiziranjem utrka a ne te vaše vašarske utrke koje sramote čitavu SR scenu u BiH!!
I kad vi naivci shvatite (a shvatit ćete) da ćete iz te veze sa Mirkom Gerhom izvući deblji kraj onda će već biti kasno, pa kako vas nije sramota da vas se dovodi u vezu s onakvom organizacijom??? Pa ja ne bih od sramote izišao na cestu sa najljepnicom vašeg kluba da za mnom pričaju "ovo su oni što dijele pernice i gumice na utrci" i hlade piće u kanti vode!
Niste vi meni smiješni zbog toga, nego iz razloga što nećete da poslušate savjet nekoga koji je prošao toliko utrka i toliko muke s organizacijama utrka koliko vi nećete za još 10 godina! Al ne vi ste pametni a mi smo hateri!
Samo naprijed daleko ćete stići. Goca out.