emir_89 je napisao(la):fkt nevjerovatno, ali ne zemljotres, nego cinjenica da sam tad spavo i probudio se mozda neke 2 sec prije zemljotresa. otvorim oci, kad poce tresti. treslo je poprilicno jace nego juce onaj. trajalo cini mi se nekih 4-5 sec...
emir_89 je napisao(la):fkt nevjerovatno, ali ne zemljotres, nego cinjenica da sam tad spavo i probudio se mozda neke 2 sec prije zemljotresa. otvorim oci, kad poce tresti. treslo je poprilicno jace nego juce onaj. trajalo cini mi se nekih 4-5 sec...
vw_damir je napisao(la):emir_89 je napisao(la):fkt nevjerovatno, ali ne zemljotres, nego cinjenica da sam tad spavo i probudio se mozda neke 2 sec prije zemljotresa. otvorim oci, kad poce tresti. treslo je poprilicno jace nego juce onaj. trajalo cini mi se nekih 4-5 sec...
Ovo je tkz. prirodni instikt. Npr. kad je cunami bio tamo u aziji, 1h prije nego sto je dosao, sve zivotinje su uzasno "rikale" i bjezale na brda, a za to nepostoji neko adekvatno objasnjenje...
I ja sam se 2 sec. prije zemljotresa probudio i nije me iznenadio, al' ipak mi je srce jace zalupalo kad mi je slika sa ormara pala
p.s.
Sta li je sa avazom:icon_question:, ovih dana je imao generalne probe
emir_89 je napisao(la):vw_damir je napisao(la):emir_89 je napisao(la):fkt nevjerovatno, ali ne zemljotres, nego cinjenica da sam tad spavo i probudio se mozda neke 2 sec prije zemljotresa. otvorim oci, kad poce tresti. treslo je poprilicno jace nego juce onaj. trajalo cini mi se nekih 4-5 sec...
Ovo je tkz. prirodni instikt. Npr. kad je cunami bio tamo u aziji, 1h prije nego sto je dosao, sve zivotinje su uzasno "rikale" i bjezale na brda, a za to nepostoji neko adekvatno objasnjenje...
I ja sam se 2 sec. prije zemljotresa probudio i nije me iznenadio, al' ipak mi je srce jace zalupalo kad mi je slika sa ormara pala
p.s.
Sta li je sa avazom:icon_question:, ovih dana je imao generalne probe
sad nas prozva zivotinjama?? hahahha :lol: