Grubesic Član 13.11.2014 #1 Pozdrav,zovem se Dragan,iz Zavidovića sam,posjedujemo nekoliko vozila kao npr. C270 i A170 CDi, Volim auta pa sam se prijavio na vašu stranicu. Poslednja izmena: 13.11.2014
Pozdrav,zovem se Dragan,iz Zavidovića sam,posjedujemo nekoliko vozila kao npr. C270 i A170 CDi, Volim auta pa sam se prijavio na vašu stranicu.
Grubesic Član 14.11.2014 #6 Ma Mercedes ko Mercedes nema se tu šta pričati,jednostavno su najbolji..Oba dizela jedan je 2,7 jedan 1,7,obe su se pokazale dobro ...
Ma Mercedes ko Mercedes nema se tu šta pričati,jednostavno su najbolji..Oba dizela jedan je 2,7 jedan 1,7,obe su se pokazale dobro ...
Alfa tuner Član 14.11.2014 #10 turbonetics je napisao(la): Ma kakav golf,niste vi kadeta probali Kliknite za proširenje... kakav kadet, niste vi yugu probali
turbonetics je napisao(la): Ma kakav golf,niste vi kadeta probali Kliknite za proširenje... kakav kadet, niste vi yugu probali
Alfa tuner Član 14.11.2014 #13 Davor_ je napisao(la): Hahaha dobar si sine. Muda se tek spustila i odmah mecka najbolja a? Kliknite za proširenje... možda nije najbolja, ali je sigurno među najboljim
Davor_ je napisao(la): Hahaha dobar si sine. Muda se tek spustila i odmah mecka najbolja a? Kliknite za proširenje... možda nije najbolja, ali je sigurno među najboljim