FirellesMonster je napisao(la):Saobracajna policija u Konjicu ne koristi te cunjeve ali redovno imaju bijele navlake na rukavima, kape, lizalo, lampu i na vidnom su mjestu uvijek... sve po propisu rade.. Konjic - Jablanica i Konjic - Bradina gdje kontrolsu saobracaj manje-vise znaju se mjesta gdje zaustavljaju i ne sakrivaju se iza grmlja... mada bi samo jedno mjesto naveo kao pogresno za kontrolu saobracajne policije a to je na semaforu u Jablanici gdje iz pravca Mostara zaustavljaju auta i to na skretanju za desno... jest da se ta traka rijetko koristi jer je sa desne strane neki objekat ali opet nije po propisu i par puta su me zaustavljali..
ZELA GTI je napisao(la):FirellesMonster je napisao(la):Saobracajna policija u Konjicu ne koristi te cunjeve ali redovno imaju bijele navlake na rukavima, kape, lizalo, lampu i na vidnom su mjestu uvijek... sve po propisu rade.. Konjic - Jablanica i Konjic - Bradina gdje kontrolsu saobracaj manje-vise znaju se mjesta gdje zaustavljaju i ne sakrivaju se iza grmlja... mada bi samo jedno mjesto naveo kao pogresno za kontrolu saobracajne policije a to je na semaforu u Jablanici gdje iz pravca Mostara zaustavljaju auta i to na skretanju za desno... jest da se ta traka rijetko koristi jer je sa desne strane neki objekat ali opet nije po propisu i par puta su me zaustavljali..
Mene je policajac bez ikakve opreme osim lizala zaustavio u Konjicu poslije semafora, na sred ceste. Upalio sam sva 4 i pitao šta sada? Rekao mi je:"popenji se na trotoar" :lol::lol::lol:
Zema133 je napisao(la):Ma po doboju su policajci sve osim posteni.Neki dan dobi kaznu na radaru vozio sam 63 al prekoracio sam i to je uredu al mi policajac na uplatnici nije napiso broj poreskog obveznika i nemogu u doboju platit kaznu.Inace
Gracanicka policija me zaustavila