moglo bi biti to sam nevjerujem za mr2 da ima za kupiti!:icon_rolleyes:technoGeek je napisao(la):Eh postoji nesto sto se zove tamnjenje kompresorom, naci ces dosta artikala na ebayu, http://cgi.ebay.de/Peugeot-Skoda-Suzuki-Rover-Ruckleuchten-Schwarz-Lasiert-/260437486084?pt=Autoteile_Zubeh%C3%B6r&hash=item3ca348aa04
Onda stavljaju u pec, osusi se, izgleda zatamnjeno fabricki, a tako i svjetlost propusta
MR2GTI je napisao(la):molim, kako zatamniti zadnja svjetla komplet standardna nerandjasto crveno.. u crnu boju s bezbojnim lakom ali da djeluje prozirno i da se vidi kad se upale svjetla?
jbt kakav laser???:icon_eek: Imam ja doma kompr.i ostalo al neznam bas dali moze ono tip top ispasti,ims li koju sliku:icon_question:Sarajlic je napisao(la):nezz ima li kod nas ali u mene je drug iz lux-a radio laserski i fkt je premocno a prpusta svjetlost kao da nema crnila,,ali ja sam sebi odradio tradicionalno=transparentni sprej i udrii miskoo,,
MR2GTI je napisao(la):jbt kakav laser???:icon_eek: Imam ja doma kompr.i ostalo al neznam bas dali moze ono tip top ispasti,ims li koju sliku:icon_question:Sarajlic je napisao(la):nezz ima li kod nas ali u mene je drug iz lux-a radio laserski i fkt je premocno a prpusta svjetlost kao da nema crnila,,ali ja sam sebi odradio tradicionalno=transparentni sprej i udrii miskoo,,
mozes li postaviti kakvu slikicu necega sto tako izgleda,di je taj luks ,sto je to?Sarajlic je napisao(la):MR2GTI je napisao(la):jbt kakav laser???:icon_eek: Imam ja doma kompr.i ostalo al neznam bas dali moze ono tip top ispasti,ims li koju sliku:icon_question:Sarajlic je napisao(la):nezz ima li kod nas ali u mene je drug iz lux-a radio laserski i fkt je premocno a prpusta svjetlost kao da nema crnila,,ali ja sam sebi odradio tradicionalno=transparentni sprej i udrii miskoo,,
nemam ali radio je u luxu laserom mu ljui radili,,,kostalo ga to zadovoljstvo oko 40 eura ali isto ko da nije zatamljeno...