zatamniti vizir na kacigi

zatamniti vizir na kacigi

Član
napravicemo sa folijom....uzet cemo kakvu od 20 psoto zatamljivanja i nastimacemo....za onaj tamo vikend...sad kad dodjes vidicemo da odemo na ciljuge na okupljanje....

Član
Sa folijm se moze zatamniti vizir samo ako je ravni vizir. Ja sam na svojom kacigi zatamnio i izgleda kao da je original zatamnjem. Prvo ispolirao vizir i onda zatanmio i nema nigdje da se vidi da je folija, ali ne mozes na svim kacigama to ako su malo obli viziri onda ne mozes samo ako je ravan.

Član
RS TURBO je napisao(la):
Sa folijm se moze zatamniti vizir samo ako je ravni vizir. Ja sam na svojom kacigi zatamnio i izgleda kao da je original zatamnjem. Prvo ispolirao vizir i onda zatanmio i nema nigdje da se vidi da je folija, ali ne mozes na svim kacigama to ako su malo obli viziri onda ne mozes samo ako je ravan.

de postavi jednu sliku te tvoje kacige da vidim bil moja mogla ;)

Član
evo par slika :icon_smile: mada je sad buraz isparao foliju ali opet super izgleda u odnosu na foliju koja je placena 5 km i stara haman dvije godine :)

Prilozi

• DSC00475.JPG
    DSC00475.JPG
    310,9 KB · Pregleda: 8
  • DSC00477.JPG
    DSC00477.JPG
    304,6 KB · Pregleda: 7
  • DSC00476.JPG
    DSC00476.JPG
    287,4 KB · Pregleda: 5

187

Član
ma nabaci kaku crnu maramu ko one bule sto su citave u crnom xD

drug vidi u ymahinom salonu na barama crni vizir kolko je para ja mislim oko 50 km.. ;)