nookey je napisao(la):Ma glavna stvar je cijena održavanja. Neko će reći nisu skuplji dijelovi za Fiat nego za VW, ali to jednostavno nije istina. Ako neko može iščupati cijene recimo ležajeva, amortizera, kugli, krajnica, velikog i malog servisa, itd kod golfa 3 97 i fiata punto 97, sve će vam biti jasno
muza je napisao(la):nookey je napisao(la):Ma glavna stvar je cijena održavanja. Neko će reći nisu skuplji dijelovi za Fiat nego za VW, ali to jednostavno nije istina. Ako neko može iščupati cijene recimo ležajeva, amortizera, kugli, krajnica, velikog i malog servisa, itd kod golfa 3 97 i fiata punto 97, sve će vam biti jasno
a da te pitam gdje je taj fiat 97'goditna,raspada ih se većina,nekažem ja ima i trica koje se raspadaju,ali u globalu trica je puuno bolje auto od punta....
dalje,možda je jeftiniji taj ležaj,ali da te pitam koliko dugo u punta može izdržati kugla ili ležaj???rok trajanja mu je 3-5 dana
cijena govori sve.....a vi sami sebe lažite da su fiati nepokvarljivi....najbolji prijatelj mi ima fiata punta mk1,nemože čovijek namjenjat ležajeva i kugli....stari mi vozi peugeot 607,non stop ili kugle ili ležajevi....pa sad mi ti reci tko tu sebe laže???trizex je napisao(la):muza je napisao(la):nookey je napisao(la):Ma glavna stvar je cijena održavanja. Neko će reći nisu skuplji dijelovi za Fiat nego za VW, ali to jednostavno nije istina. Ako neko može iščupati cijene recimo ležajeva, amortizera, kugli, krajnica, velikog i malog servisa, itd kod golfa 3 97 i fiata punto 97, sve će vam biti jasno
a da te pitam gdje je taj fiat 97'goditna,raspada ih se većina,nekažem ja ima i trica koje se raspadaju,ali u globalu trica je puuno bolje auto od punta....
dalje,možda je jeftiniji taj ležaj,ali da te pitam koliko dugo u punta može izdržati kugla ili ležaj???rok trajanja mu je 3-5 dana
ti fkt nisi dobar ne znam samo pokusavas li slagati samo nas, ili i sebe
muza je napisao(la):cijena govori sve.....a vi sami sebe lažite da su fiati nepokvarljivi....najbolji prijatelj mi ima fiata punta mk1,nemože čovijek namjenjat ležajeva i kugli....stari mi vozi peugeot 607,non stop ili kugle ili ležajevi....pa sad mi ti reci tko tu sebe laže???trizex je napisao(la):muza je napisao(la):nookey je napisao(la):Ma glavna stvar je cijena održavanja. Neko će reći nisu skuplji dijelovi za Fiat nego za VW, ali to jednostavno nije istina. Ako neko može iščupati cijene recimo ležajeva, amortizera, kugli, krajnica, velikog i malog servisa, itd kod golfa 3 97 i fiata punto 97, sve će vam biti jasno
Yellow je napisao(la):@muza, ja sam pročitao sve komentare na ovu temu, znači sve od prvog, i nigdje nisam vidio da je netko napisao da je fiat "nepokvarljiv" kako ti kažeš....Ako svoja iskustva temeljiš na priči rekla-kazala, kao i većina ljudi u BiH, onda bolje da nepišeš ništa.
- Heben je naš balkanski mentalitet, ljudi radije kupuju golfa V starog par godina,sa 150xxx i više km, nego neki novi auto, maltene za isto para.... i to je u biti pokazatelj kako smo zaostali, bar za razmišljanjem ljudi na zapadu, jer mi kupujemo auta kojih se oni rješavaju...
Grga je sve to lijepo napisao, i nema smisla da pljujete po bilo kojoj marki automobila, ako se vama nesviša, to je druga stvar. Ja nisam ljubitelj Francuza, al ih neblatim....
muza je napisao(la):cijena govori sve.....a vi sami sebe lažite da su fiati nepokvarljivi....najbolji prijatelj mi ima fiata punta mk1,nemože čovijek namjenjat ležajeva i kugli....stari mi vozi peugeot 607,non stop ili kugle ili ležajevi....pa sad mi ti reci tko tu sebe laže???trizex je napisao(la):muza je napisao(la):nookey je napisao(la):Ma glavna stvar je cijena održavanja. Neko će reći nisu skuplji dijelovi za Fiat nego za VW, ali to jednostavno nije istina. Ako neko može iščupati cijene recimo ležajeva, amortizera, kugli, krajnica, velikog i malog servisa, itd kod golfa 3 97 i fiata punto 97, sve će vam biti jasno