DuloX_ je napisao(la):ma dajte ba ljudi budite realni, kakvo je to auto koje po gradu trosi 4,8 litara???
vozim novu astru 1.6 16v, fabricka potrosnja 6,2 litra kod mene trosi 11 i nemoze ispod po gradu...
VR6Boki je napisao(la):Ne znam kome je nedostizna ova fabricki propisana potrosnja, to se moze bez problema postici samo ko malo pripazi na svoju voznju. Ne mozes gas u pod 90% vremena i ocekivati tvornicke podatke. Meni recimo za Saxo deklariraju, otvoreno 6,2l (meni trosi od 5,5 do 7,5 - zavisno od tempa), grad: 12,6l (meni trosi od 8 do 11,5 litara - nikad 12 litara nisam ni dohvatio - i kad je bilo najvise gasanja). Tako fakat i ne kontam kako su oni ovih 12,6l dobili...
Astra je napisao(la):ja sam sa getacom postigao van grada 4,0 potrosnju... a kad gasam, ide i na 12
ZELA GTI je napisao(la):Astra je napisao(la):ja sam sa getacom postigao van grada 4,0 potrosnju... a kad gasam, ide i na 12
I ja sam 0.0 ali trenutnu
-Suki- je napisao(la):ZELA GTI je napisao(la):Astra je napisao(la):ja sam sa getacom postigao van grada 4,0 potrosnju... a kad gasam, ide i na 12
ja imam vise goriva kad zavrsim sa voznjom nego kad sam poceo......moram odasipati...
ZELA GTI je napisao(la):Astra je napisao(la):ja sam sa getacom postigao van grada 4,0 potrosnju... a kad gasam, ide i na 12