dario18 je napisao(la):sta mi je najbolje da ugradim u auto protiv provale?
legionar je napisao(la):Elektronsku blokadu sa alarmom, pogasi sve zivo, nekad samo moze da vergla, nemoze ga ni na guranje upaliti, hehehehhe
bulex je napisao(la):legionar je napisao(la):Elektronsku blokadu sa alarmom, pogasi sve zivo, nekad samo moze da vergla, nemoze ga ni na guranje upaliti, hehehehhe
sve to imam u kombinaciji sa zederom... relativno se osjecam sigurnim ahaha
mul-t-lock se obija nekom kiselinom,naspu kiselinu u bravu i ona se raspadne,ne pitaj me kako,rekao mi covjek kojem su ukrali auto,imao mul-t-lock,pitao kak su odvukli a to bilo,oni mu rekli da ima,i da pare da inace ode auto u grude:lol:blindery je napisao(la):Mul-t-lock , odnosno sada je to Construct lock
Djulba No 2 je napisao(la):Doberman,250 eura sa rodovnikom...
elmir je napisao(la):ZEDER caca ugradio na cvrkicu i osjecamo se bas sigurno, kad nij ebilo nista samo obicni alarm odemo u fis i strahujem po milion puta izadjem da vidim jel auto tu, a ovako sjednem na kafu i na miru je pijuckam
elmir je napisao(la):ZEDER caca ugradio na cvrkicu i osjecamo se bas sigurno, kad nij ebilo nista samo obicni alarm odemo u fis i strahujem po milion puta izadjem da vidim jel auto tu, a ovako sjednem na kafu i na miru je pijuckam