1.8 turbo iz Pasata... sve kovano... velika turbina,intercooler,injektori,direkt WON nitro i hrpa sitnica...OggyBoy je napisao(la):Dobra ti igracka! Od cega si joj motorce ubacio kad ima 400KS?
honda vti je napisao(la):1.8 turbo iz Pasata... sve kovano... velika turbina,intercooler,injektori,direkt WON nitro i hrpa sitnica...OggyBoy je napisao(la):Dobra ti igracka! Od cega si joj motorce ubacio kad ima 400KS?
Honda jaje je bila prva honda sa Integrinim motorom u Hr to sam vozio 2005...Amer je napisao(la):malo nam daj podataka o tim autima sto si okacio
a za ficu svaka cast
a sta je bilo sa tim prijasnjim proektima
OggyBoy je napisao(la):@error_xp: Druze, ne kontam te uopste:icon_confused: Sta je smijesno u ovome:icon_question: Jel' ti citas ista od postova ili samo bez ikakve veze lupetas:icon_question: Vec sam ti u jednoj temi postavio slicno pitanje, a pratim malo tvoje postove:icon_mad: Smiri se malo:icon_twisted:
honda vti je napisao(la):
Ja sam kupio tog ficu od Darija 2007... on ga je napravio samo što je tada unutra bio serijski motor 1.8t iz seata sa gt28 (izmjereno 315 ks) + nitro ...getriba od b4,serijska lamela,ic od g60 rally,ovijes podosta problematican + prednji od fice... danas je od tog fice ostala samo karoserija sve ostalo je novo i skupo...samo nikako da ga završim do kraja da projuri kako spada...Dimce je napisao(la):Izvini druze imam jedno pitanje :"Jesi ti radio ovog ficu"?