CoL3 BHT Ovisnik 20.05.2015 #3.304 Neki dan na magistrali kad cura zove prosla 2 mocna auta,te ih sacekao s kolegom i za njima da ih bolje vidim i uslikam hhaha crvenog nisam stigao uslikat,prestigli smo ga odma hahah
Neki dan na magistrali kad cura zove prosla 2 mocna auta,te ih sacekao s kolegom i za njima da ih bolje vidim i uslikam hhaha crvenog nisam stigao uslikat,prestigli smo ga odma hahah
C Crazy91 Član 20.05.2015 #3.307 Amer_89 je napisao(la): 66 godiste 4.8 motor Kliknite za proširenje... Svako ljeto po banjaluci ovakav kabriolet. Zagrebacke table.
Amer_89 je napisao(la): 66 godiste 4.8 motor Kliknite za proširenje... Svako ljeto po banjaluci ovakav kabriolet. Zagrebacke table.
Dzeniii Član 22.05.2015 #3.314 ja takvog bmw-a neki dan vozao u bosni, njemačke table, da sam znao da je tako vrijedan pažnje slikao bi i pravio video ajde neki drugi put ću
ja takvog bmw-a neki dan vozao u bosni, njemačke table, da sam znao da je tako vrijedan pažnje slikao bi i pravio video ajde neki drugi put ću