djordjep je napisao(la):Neki dan je Gradišci bio novi S8 V8T na našim tablama , zvuk odvaljuje , a čupa zemlju pod sobom
emir_89 je napisao(la):juce sam vidio ovog minia bas na mjestu gdje je parkiran, onaj debil voditelj sa hajata (nije fikret nego onaj drugi) i jos neki covjek u radnom odijelu, lijepili mu krov, pola se odlijepilo bilo. mini je premocan, pogotovo unutrasnjost koja se ovdje i ne vidi bas
187 je napisao(la):emir_89 je napisao(la):juce sam vidio ovog minia bas na mjestu gdje je parkiran, onaj debil voditelj sa hajata (nije fikret nego onaj drugi) i jos neki covjek u radnom odijelu, lijepili mu krov, pola se odlijepilo bilo. mini je premocan, pogotovo unutrasnjost koja se ovdje i ne vidi bas
:lol::lol::lol::lol: nemoj ba tako to mi jaran
mini je zvjerkica.. voza ga drug uzeo njegov amidza sebi pa drug uzeo da profura xD
dohc_16V_Mo. je napisao(la):Jel ovo od Sude ? Definitivno najbolja kocka u Mostaru. Citav zivotni vijek u BIH provela u garazi u Mehe u Brankovcu. Samo i Sudo ga daje svakom, neki krkan hoce da "boci" a ne zna :icon_sad: