Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Pa radi se o tome da i ne mora znati, poklopi desnu papucicu i auto sve odradi.
Da ima sa rucnim mjenjacem kontao bi da je to, ali koliko ja znam nema.
Pa radi se o tome da i ne mora znati, poklopi desnu papucicu i auto sve odradi.
Da ima sa rucnim mjenjacem kontao bi da je to, ali koliko ja znam nema.
Jucer sam se vozio iza njega i nisam nesto zadivljen zvukom kao sto neko spomenu. Cuo sam dosta "normalnih" auta sa puno boljim zvukom. Ili ovom domace gorivo ne godi
Koliko god sam fan saxa ihaater cla amg to sto pricate je star wars . Da uzeo ga saxo na parkingu. Gledam svaki dan a45 amg tj slusam ga to o zvuku jos jedna glupost. I da, pogledajte od momka malo kanal prije nego sto pisete
Zato i Muki i nije htio da pise jer ce biti ovakvih komentara, poslije toga su stali i momak sa Meckom se ibretio, trazio mu da digne haubu da vidi sta je ispod Al et necemo lovacki prica ovde, ako se zadesi opet nadam se da ce se i snimiti
Ako je vama ono zvuk, onda ne znam sta da kazem. Kakav crni zvuk, isto ko i gti, rs megane. To nema zvuka nikakvog, pogotovo ono "umjetno" pucanje kod saltanja
Ja ne komentarisem nista drugo, samo za zvuk kazem, da ne bude zabune
Od novijih golfova jedino je petica gti imala dobar zvuk al i on je vjestacki bio napravljen naravno V R32 je objasnio neke stvari sto se tice zvuka u hatch klasi, kao i onaj stariji petak u fokusu st, naravno i honda civic type r