Član
RE: Zanimljiva auta na BH cestama
neku noc u Zenici brera cabrio crvena
neku noc u Zenici brera cabrio crvena
emir_89 je napisao(la):ja sam vidio prosle sedmice jednu u sarajevu crvenu, mislim da je bila na nasim tablama, al nisam siguran.
DiAbLo je napisao(la):emir_89 je napisao(la):ja sam vidio prosle sedmice jednu u sarajevu crvenu, mislim da je bila na nasim tablama, al nisam siguran.
Ima crvena na našim tablama, bude parkirana u uličici iza Muzeja. A vidio sam ja u Sarajevu plavu (kao na slici) sa plavim felgama (kao i boja auta), mislim čak da su 19" na italijanskim tablama.
adnan1000 je napisao(la):Dok sam jucer isao u Sanski Most pretice me neko auto(supercar 100 %).Bijel nemam pojma koja marka (na logu je neka iskrivljena crvena linija),table Svica.
Zna li neko sta bi moglo biti :icon_question: u pitanju?:icon_rolleyes:
Nexus je napisao(la):adnan1000 je napisao(la):Dok sam jucer isao u Sanski Most pretice me neko auto(supercar 100 %).Bijel nemam pojma koja marka (na logu je neka iskrivljena crvena linija),table Svica.
de malo skoncentrisi se:icon_exclaim:
adnan1000 je napisao(la):Nexus je napisao(la):adnan1000 je napisao(la):Dok sam jucer isao u Sanski Most pretice me neko auto(supercar 100 %).Bijel nemam pojma koja marka (na logu je neka iskrivljena crvena linija),table Svica.
de malo skoncentrisi se:icon_exclaim:
kako to mislis?
adnan1000 je napisao(la):Dok sam jucer isao u Sanski Most pretice me neko auto(supercar 100 %).Bijel nemam pojma koja marka (na logu je neka iskrivljena crvena linija),table Svica.