BART je napisao(la):evo pregledo sam citavu ovu temu , i kazu kriza i neimastina u bosni, vidi sta se vozi bog te mazo , znam da ima ljudi koji nemaju za hljeba al nisam znao da ima volko bogatasa .
NeverMind je napisao(la):ima i tekako samo sto je narod primitiva pa je takav i cjelokupni dojam
MantaFan je napisao(la):NeverMind je napisao(la):ima i tekako samo sto je narod primitiva pa je takav i cjelokupni dojam
Bas tako
MantaFan je napisao(la):Bez ljutnje, ali da se nema nebi se mk4 vozao.
Franki je napisao(la):E da taj je mala je razlika a nisam puno zagledao jer je covjek bio tu malo je neugodno.
Opasno izgleda uzivo ali kud ga covjek vozi ........Sve kamenja ko lopte, a auto novo novcato doslovno
ArminM je napisao(la):ima jedan amarok i u zenici, vidio sam ga ja juce u krugu bolnice u crkvicama, nego danas sam vidio mecku kod nas u gradu. Bijela i na njoj su one crvene probne table, TT ako se ne varam
prvo sam mislio da je jos jedan CLS, jer je naprijed identican rekao bih, ali kad je prolazio kraj mene vidio sam da je limuzina u pitanju,znaci 5 vrata je auto, ali je brutala ziva. isao mi je u susret pa ga nisam mogao slikati, ali fkt ne kontam koji je auto u pitanju
najslicniji mi je ovom