V Vernes_AMG Član 10.05.2012 #1.531 RE: Zanimljiva auta na BH cestama Danas u Sarajevu vidim RCZ , bas neobicno i unikatno izgleda
B Belmin1 Član 11.05.2012 #1.534 RE: Zanimljiva auta na BH cestama Jutros idem na posao kad ispred sportske dvorane u Ilijasu parkiran BMW GT prvi put ga vidim u BIH kasnio sam na posao pa nisam uspio uslikat
RE: Zanimljiva auta na BH cestama Jutros idem na posao kad ispred sportske dvorane u Ilijasu parkiran BMW GT prvi put ga vidim u BIH kasnio sam na posao pa nisam uspio uslikat
nedim98 Član 11.05.2012 #1.535 RE: Zanimljiva auta na BH cestama Jucer vidio u Hrasnom porsche 997 zuta boja
AnDel Član 11.05.2012 #1.537 RE: Zanimljiva auta na BH cestama predobar golf, samo si trebao bolje slikati, ne vidi se od ovog fiata krsa ili kako se vec zovu ova crvena kola
RE: Zanimljiva auta na BH cestama predobar golf, samo si trebao bolje slikati, ne vidi se od ovog fiata krsa ili kako se vec zovu ova crvena kola
mokeBass Član 11.05.2012 #1.538 RE: Zanimljiva auta na BH cestama dobar golf na drugoj slici kao sto rece andel:lol::lol:
B Belmin1 Član 13.05.2012 #1.540 RE: Zanimljiva auta na BH cestama Uskoro ce se u Zenici viđati i Audi R8
L lhasa_green_beast Član 13.05.2012 #1.541 RE: Zanimljiva auta na BH cestama Juce je bio teferic u Blagaju i vidjen je novi BMW 6 na nasim tablama. Bilo mi ofirno slikati. I toyota supra 3.0 i turbo, ona starija.
RE: Zanimljiva auta na BH cestama Juce je bio teferic u Blagaju i vidjen je novi BMW 6 na nasim tablama. Bilo mi ofirno slikati. I toyota supra 3.0 i turbo, ona starija.
ArminM Član 13.05.2012 #1.542 RE: Zanimljiva auta na BH cestama ovaj leon neki dan u tuzli vergla al vergla, nikako da sastavi, kontam reko nafte mu nestalo:lol:
RE: Zanimljiva auta na BH cestama ovaj leon neki dan u tuzli vergla al vergla, nikako da sastavi, kontam reko nafte mu nestalo:lol:
Nexus Legend 14.05.2012 #1.543 RE: Zanimljiva auta na BH cestama kobajagi cupra, a ono motor od golfa 2 dizel
C.Norris Član 14.05.2012 #1.544 RE: Zanimljiva auta na BH cestama ne znam jel bio, ugl. danas u tuzli na ircu isti ovakav bijeli, nase table. uhh prava limuzinaa
RE: Zanimljiva auta na BH cestama ne znam jel bio, ugl. danas u tuzli na ircu isti ovakav bijeli, nase table. uhh prava limuzinaa
E edoze Član 15.05.2012 #1.545 RE: Zanimljiva auta na BH cestama Belmin1 je napisao(la): Uskoro ce se u Zenici viđati i Audi R8 Kliknite za proširenje... ko ce to nabavit
RE: Zanimljiva auta na BH cestama Belmin1 je napisao(la): Uskoro ce se u Zenici viđati i Audi R8 Kliknite za proširenje... ko ce to nabavit