bucky_mb@yahoo je napisao(la):
najveći blam je kad imaš crno auto
a ono naljepnica 30x30 bijelo crvena
ogromna, jedino još da su napravili
florescentnu i onda bi to bila ful sramota.
gledam na autima neke kamuflirane, tamno
plave, smeđe i sl naljepnice, pa me interesuje
je li neko imao problema sa time, jer i ja kontam
napraviti kakvu manje primjetnu oznaku
u mene je ona magnetna,sto ide na lim,profesionalno uradjena,propisanih dimenzija,na propisanom mjestu i sljasti,nesto slicno kao tablica...refletuje svjetlost
napravim se ludjak,okrenem je naopako i onda pise
d
kad vec moram nosat,da budem drukciji od ostalih
btw,ko ima jako auto,toplo mu preporucujem da nabavi i stavi negdje na vidljivo mjesto,kako se lijepe ovi "rejseri" nazad,cudo jedno...neku noc mi se zalijepi ford eskort,18td,poce me preticat na petlji s desne strane,ja kuliram,60-tak...treca i gas...u sljedecih 200m sam ga preletio,on cadi crno,ja vozio 150 u zoni gdje je 70 ogranicenje
on je mozda stigo do 130kmh,ja do maximale,manje-vise:lol:
takodjer,dosta auta po gradu,navecer,iza 10,30,jest da su me izotresali,hgt, 2,0tdi i slicno,al bitan je adrenalin:lol:
a iskreno,kad vidim auto s oznakom,kontam,vidi ovog levata,dok se ne sjetim da i ja imam:lol: navika valjda,sta li...
EDIT: nalja mora bit bijela,sa crvenim slovom na njoj,dimenzija 20x17 ak se ne varam,ispod slova mora biti crnom bojom upisan broj vozacke,jasno vidljiv...btw neki dan jaran parkirao u zabranjenoj zoni,nije vidio znak,skinuo tablice s auta,isao da ga prevede valjda,nemam pojma,uglavnom,uslikali ga drotovi,dodje mu kazna...iako nije imao tablica...napisali mu kaznu prema broju vozacke,ne prema tablicama...