Zadnja duboka karambolka-upasivanje

Zadnja duboka karambolka-upasivanje

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Poz ljudi molio bih sve koji znaju ovo ili su se susretali sa ovim da daju koristan savjet.Zadanju karambolku ne mogu da uštimam, org njemačka, zamjenje uši sa strane,šina samo su nosači ostali isti...Sad me interesuje kad sam je postavio vidi se na slikama izgleda ko d aje pala a sa strane je extra, kako ću je podići 1cm samo gore a da sa strane ostane pravo???pozzz

Uploaded with ImageShack.us

Zaboravio sam napisati d aje auto udarano u lijevi krak, al izvučeno je na konju, i bila je obična karambolka stajala normalno..eto toliko..pozzzz

Član
popusti nosace karambolke i izmedju nosaca i zadnjh krakova ubaci debele podloske dok nedobijes visinu na koju hoces da ti dodje karambolka i zategni sarafe i to je to

Član
Pa pokušavao sam to al gdje da postavljam da se samo podigne 1 cm uz vezni lim?Jel na prve ili zanje šarafe??pozzz

Član
Druze ako ti odgovara visina ovakva kakva je onda samo skini karambolku i sa unutrasnje strane ( izmedju nosaca karambolke i plastike ) ubaci gume tanke ili nesto slicno ..

Član
Vidjeću sutra da na te prve šarafe stavim podloške, pa da je dignem malo uz vezni lim ovaj, da nema lufta ovolikao,jer mi je sa strane extra, nije pala ni nabjena....a
Rider: Vidjeću za te gume nije loša idena da je poravnam fino ionako je sva izvitoperena..
hvala svima...pozzz:cool:

Član
i mene je ovo jednom izludilo, dobar savjet sto ti je bojan dao mada sam ja rijesio ovak kako je rider napisao
nagurao samoljepljive gume dovoljno dok nije prislo

Član
Ma vidjeću sutra dok je opet skinem, ovako nije loše bgm prava je sva , samo eto puno je odmaknuta od lima pa zato..al eto valjda ću uspjeti sa podloškama...hvala..pozz

uzmi stiropora ili komad drveta i iza ubaci izmedju sine i plastike da se plastika odigne prema gore i sve rjeseno

Član
e super ideja negdje sam to imao u glavi al reko to ne može, al ću ipak pokušati, to nabaciti ndam se da će valjati....postaviću slike da vidimo jel to, to..hvala dado..pozzzz

Član
Ubacio sam stiropor između i sad je extra ravna prišla a sa strane legla baš ravno.....evo jedne slike kako to izgleda sa zada....hvala svima,..pozzz...

MOže lock..ovdje...:cool:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.