Član
prodajem.. letva sa sponama i krajnicam + krst volana ,crijeva za servo,pumpa sa nosacem,boca za ulje...
citavih 220KM
moze i s postavljanjem
100% ispravno
citavih 220KM
moze i s postavljanjem
100% ispravno
ErRoR je napisao(la):Joj ako ima tko srebrin broj iz Zenice nek mu javi za ovo, on je mene stalno pitao u vezi serva,al sam zijanio broj.. Sorry za of..
Duke_Of_Harlem je napisao(la):drug koja je zadnja cijena ???? i da li se moze upasovati u golfa koji nije imao servo :icon_question: ne razumijem se bas u to
Duke_Of_Harlem je napisao(la):drug koja je zadnja cijena ???? i da li se moze upasovati u golfa koji nije imao servo :icon_question: ne razumijem se bas u to
Mk2 1.6gl je napisao(la):Duke_Of_Harlem je napisao(la):drug koja je zadnja cijena ???? i da li se moze upasovati u golfa koji nije imao servo :icon_question: ne razumijem se bas u to
I mene isto zanima koja je zadnja cijena (sa ugradnjom)
Odgovorio bi na pp, ali mi nesto ne da (pise da nemam dovoljan broj poruka na forumu).
Ako mozes posalji mi na pp broj mobitela.
pozz
ado_89 je napisao(la):kakva je procedura da stavis sliku i eventualnu duzinu letve. ako bude pasalo da ja buy?
almyr je napisao(la):izvini drug sto sam otiso malo u off i sto je spam oglasa ...
ja bi to mozda sebi uzeo al neznam moze li se letva od dvice ugradit na keca jel to iko radio jer nije isti princip kopcanja u dvice se zasarafi na most...:icon_question::icon_question: