roki_actros je napisao(la):Lijep si auto izabrao da uredis, ali od samog pocetka rekao bih ides pogresnim koracima..Registruj se na ZFC pogledaj koliko lijepih primjeraka Yugo-a ima, i ispravi greske na stratu. Ovo sa zadnjom tablicom je promasaj u stratu..Ako vec radis, radi kako treba, neka to bude lijep primjerak automobila sa dusom. Pozdrav.
allex je napisao(la):Kompletira se zujalica polako Fina neka boja,blaga za oko... A mislim da ce zadnji dio mnogo bolje izgledati kad se upotpuni sa nekim boljim stopkama i zadnjim loncem i kad to sve bude malo blize asfaltu
Selmir1 je napisao(la):roki_actros je napisao(la):Lijep si auto izabrao da uredis, ali od samog pocetka rekao bih ides pogresnim koracima..Registruj se na ZFC pogledaj koliko lijepih primjeraka Yugo-a ima, i ispravi greske na stratu. Ovo sa zadnjom tablicom je promasaj u stratu..Ako vec radis, radi kako treba, neka to bude lijep primjerak automobila sa dusom. Pozdrav.
Potpis za ovo, ne mogu nikako da predjem preko gepeka, postujem tvoj ukus, al meni ovo nikako ne ide, po meni puno ljepse bi izgledalo da je ostalo kako je bilo. Al opet tvoj auto, tvoje pravo da radis ono sto ti se svidja na njemu. Sretno
Selmir1 je napisao(la):roki_actros je napisao(la):Lijep si auto izabrao da uredis, ali od samog pocetka rekao bih ides pogresnim koracima..Registruj se na ZFC pogledaj koliko lijepih primjeraka Yugo-a ima, i ispravi greske na stratu. Ovo sa zadnjom tablicom je promasaj u stratu..Ako vec radis, radi kako treba, neka to bude lijep primjerak automobila sa dusom. Pozdrav.
Potpis za ovo, ne mogu nikako da predjem preko gepeka, postujem tvoj ukus, al meni ovo nikako ne ide, po meni puno ljepse bi izgledalo da je ostalo kako je bilo. Al opet tvoj auto, tvoje pravo da radis ono sto ti se svidja na njemu. Sretno
lauda_bc je napisao(la):lijepi radovi ali i moj komentar kao i vecine za gepek da je promasaj cisti. opet tvoja volja i zelja i postujem to ali s tim ga salje u skroz drugi pravac tuniranja nesto poput cigan look. nemoj se naci uvredjen ja postujem tvoj izbor ali meni je promasaj teski. srecno u daljim radovima
b0odala je napisao(la):Hvala drug. Nemam se sta uvrijediti ali ne znam zasto svi demantujete gepek pa u SRB ima 100tine jugica sa zatvorenim gepekom evo npr jedan od primjera.
http://img443.imageshack.us/img443/2886/20555102663466428930100.jpg
LP
toki je napisao(la):b0odala je napisao(la):Hvala drug. Nemam se sta uvrijediti ali ne znam zasto svi demantujete gepek pa u SRB ima 100tine jugica sa zatvorenim gepekom evo npr jedan od primjera.
http://img443.imageshack.us/img443/2886/20555102663466428930100.jpg
LP
Da ali ne mogu se porediti ta dva, drugacija je izvedba skroz, na prvi pogled reklo bi se isti klinac, ali razlika je ogromna