Član
Vec sam pitao nekolika člana na forumu(pp) za ovaj problem,davali su mi savjete ali opet isto.Radi se o Golfu 1 (koga sam mislio da necu vise voziti,ali....) 1.3b.Volan se prije par godina motao kao da je servo,ali u nazad 2 godine se mota uzasnoo tesko.Nabrojat cu kakve probleme primjecujem i dali ste zbog toga tesko mota. 1.Desni prednji tocak mi je odavno izbacen vani,tako da mi gumu do auta izlize potpuno dok na ovoj drugoj strani (vani)guma skoro nova.2 Kad vozim po makadamu,neravnom putu nesto lupa u volanu,jaki neki tupi udarci se cuju,a cuju se i kada u mjestu motam lijevo/desno,3 Kad namotam puni u jednu stranu volan se pocne jako brzo vracati u pravi polozaj ali toliko se jako vrace da se auto zaljulja.I jos jedan problem mi se desava kad vozim volan se malo zaglavi i krene u desno i kad ga vracem nesto kao odapne u njemu,kao da se zaglavi.Znam da bi ovo trebao sve ispricati majstoru ali trenutno nisam pri parama,a volio bi znati sta je problem.Hvala svima unaprijed na odgovorima.