Član
@Dzeniii imas li iskustva sa osram sijalicama? night breaker ili cool blue? Oko 35km su dvije nije to ni jeftino osim ako su bas dobre
A mora li se nešto prepravljati ili samo ubodes?Naravno da imam, duplo bolje od tih xenon setova sto se prodaju po 60-70 km
Ne trebas nista prepravljati, svijetli puno bolje od obicne a i krace traje. Imas ih u bingu kupit.A mora li se nešto prepravljati ili samo ubodes?
Kod mene imaju sočiva i perskalice ali nema automatsko nivelisanje
Lijevo-desno oba fara, na to sam mislio sa sirinomDa sam juce umro ne bi znao da se moze stelovati sirina snopa. Ako moze da se pojasni kako to da se uradi. Hvala
Naravno da nije kao sa socivima, ali napravi se dobar kompromis izmedju dobrog svjetla i ometanja drugihAha. Bas sam bio zbunjen. Mislim da tu nije rjesenje. Jer kratka svjetla budu previse niska ako zelis da ne "tuku " drugog vozaca.
LEDIma li kakva alternativa umjesto xenona (mislim na obične sijalice) a da nije Osram Night Breaker? Mnogi se žale na ove sijalice da brzo riknu, a kao što kolega iznad reče, i griju se više od običnih sijalica pa jebu sjenila....