Član
ErRoR je napisao(la):Rele cini cuda...Nedavno mi covjek dosao kaze svijetla mu blicaju, sama od sebe (trepere) ja otvorim haubu, plastika se stopila za far, i insalacija se krenula topiti, tako da je masu gubio...Zato stavit 55/60 i prst u uho...tibor987 je napisao(la):tibor987 je napisao(la):Taman juce kukam oko sijalica, danas mi krepa desni far...puuu majku mu hebem, valjda ploca nazad krepa nece da radi ni sa novom sijalicom....sreca pa ce ove godine novi farovi...hehe...to vam je planiranje unaprijed
Evo dokaz, stari stavio H7 100W sijalicu i prikljucak an pera sijalice krepala, odnosno ona plastika prikljucka se spalila...ojjj zabave
MA znam druze, nego stari kontao da ima jedna H7 sijalica i pici sinko...konto mi pomoc pa mi sheba far...bah...:icon_confused:
lov2xlr8 je napisao(la):ima xenona se kupit u RMU banovići,na 8000metara ispod zemlje pored standardnih gasova dolazi i do pojave xenona u narodu poznatiji kao kseon i tu ga narod skuplja u vrece i iznosi na povrsinu divne nam zemlje i onda prodaje,moze se kupiti subotom ujutro oko 3:45 samo ko prvi dodje...
btw tibore stigosel farovi?
Ja zvao i rekli da bi trebali zasigurno doci u cetvrtak ovaj i farovi i stopke crne, kao navodno vec su uzeli u najam kamion za utorak da razvoze narucene stvarce po Hercegovini...vec su me 2 puta zaje... tako da i ovo obecanje uzimam sa rezervom