Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Ima li možda ijedan forumaš Golfa 3 a da je ugrađivao xenone u svoje auto. Ako ima zanima me gdje je stavio balast, jer ja stvarno nevidim gdje cu staviti. Znam da nesmije biti na mjestu gdje dolazi vlaga....
posluzi se plasticnim vezicama, moze balast stati naprijed oko veznog lima, na blatobran ili negdje tako, ne moras ga staviti na one nosace sto si dobio u setu
buraz u svakom slucaju ti nije natrpanije pod haubom nego kod men u Polu, pa sam opet strpao balaste. Jedan je izmedju akumulatora i fara, a drugi ovamo iza filtera zraka, snadji se malo:icon_biggrin:
A ono, rekli su mi da se stavi gdje voda nece nikako doc, pa sad neznam ni sam di tako mjesto naci osim u kabini :lol::lol:
Ovo za lijevi izmedju fara i akumulatora je izvedivo i tu sam taj i planirao jer stvarno nemam gdje drugo, dok za desni blizu filtera zraka ce bit malo tezi slucaj al probat cemo i to
ja sam svoje balaste prao zajedno sa cijelim motorom i motornim prostorom, nikad im nista nije bilo, tako da ne brines toliko. omotaj vezicu oko balasta, onda drugu zakacis na nju i eto, pricvrsti bilo gdje, da stoji i da ne klapara
da ne otvaram temu ....pregorila mi bila xenon sijalica H1..i zamjenim drugu...i sad mi ta skroz slabije svijelti u odnosu na onu ..kad upalim farove jedna bolej jedna losije daje svjetlost...je li to normalno??kako rijesiti problem...6000 k su obe