WV Buba sa 120 konjskih snaga

WV Buba sa 120 konjskih snaga

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Možda na prvi pogled zvuči nestvarno ali moguće.
Abdulah Mrmo zvani Paša je proteklih dana odradio jedan veoma komplikovan posao.
Kako u naslovu vidite shvatate o čemu je riječ.
U Bubi je trenutno motor sa 120 konjskih snaga i skoro sve je na njoj prepravljeno.Slike uskoro dolaze dok uhvatim dotičnog sa autom jer je stalno na terenu.
Po zanimanju je limar ali i mehanika kako će se vidjet iz priloženog ide od ruke.
Prije 2 dana dobio je poziv iz Zagreba da odradi isti posao na istom autu za taj svoj posao ponuđeno mu je 1000 eura.
Dal će to raditi ostaje da se vidi ali po ovome do sada odrađenom vidjet ćete kakva buba može zvijer da bude.

PS. Tema možda jest na pogrešnom mjestu ali pošto dotični nije član foruma a uradio je jedan lijep projekat pa odlučih da ga stavim ovdje.

Član
samo nam slike zbavi i ako je moguce raspitaj se kako je to postigao. ja mislim da to mnoge ovdje zanima ;)

ado_d je napisao(la):
samo nam slike zbavi i ako je moguce raspitaj se kako je to postigao. ja mislim da to mnoge ovdje zanima ;)

vjeruj i mene je zanimalo kad sam čuo sta radi otisao i dobio neke informacije
sad sve skupljam pa da objavim a ovo sam stavio da imam gdje slike okačit kad uslikam ovih dana

Član
koji je motor unutra ? Porscheov ili iz cistokrvnog VW-a ? Da li ima problema sa karoserijeom jer buba je za sasiju vezana sa tucet sarafa ?

tibor987 je napisao(la):
koji je motor unutra ? Porscheov ili iz cistokrvnog VW-a ? Da li ima problema sa karoserijeom jer buba je za sasiju vezana sa tucet sarafa ?

Tibore motor je iz nekog kombija koliko sam mogao da ga pohvatam kad je pričao a s karaserijom nema problema iako sam mu savjetovao da podvozje i kabinu pojača jer sa 30 ili 40 konja koliko buba već ima je nemoguće stavit 120 i normala vozit jer znas kako je krhka buba

Član
Neznam sta je ovdje spektakularno ima buba koje su i jace od 120 ks i to na nasim podrucjima. Bubu netreba ojacavati jer buba ima sasiju koja je jaca od svih novijih auta koji nose i preko 200 ks jedini bubin problem su kocnice.A i to se rijesava a to je motor iz T3 kombija 2.0 vazduhom hladjen koji pase na bubin mjenjac sa vrlo malo prepravki oko zamajca i korpe saraf na saraf tako da netreba biti mehanicar da se to uradi......Ja sam tako bubu odavno sklopio i voza se i dan danas . Ima jedna buba u Doboju u kojoj je motor iz golfa gti da vidite kako ta ide ;)

ADO MOSTAR je napisao(la):
Možda na prvi pogled zvuči nestvarno ali moguće.
Abdulah Mrmo zvani Paša je proteklih dana odradio jedan veoma komplikovan posao.
Kako u naslovu vidite shvatate o čemu je riječ.
U Bubi je trenutno motor sa 120 konjskih snaga i skoro sve je na njoj prepravljeno.Slike uskoro dolaze dok uhvatim dotičnog sa autom jer je stalno na terenu.
Po zanimanju je limar ali i mehanika kako će se vidjet iz priloženog ide od ruke.
Prije 2 dana dobio je poziv iz Zagreba da odradi isti posao na istom autu za taj svoj posao ponuđeno mu je 1000 eura.
Dal će to raditi ostaje da se vidi ali po ovome do sada odrađenom vidjet ćete kakva buba može zvijer da bude.

PS. Tema možda jest na pogrešnom mjestu ali pošto dotični nije član foruma a uradio je jedan lijep projekat pa odlučih da ga stavim ovdje.

Joj druze nemoj se provaljivati bezveze

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.