punisher je napisao(la):donamero je napisao(la):wortersee je tek od sutra.kako ja znam .ja idem u cetvrtak.ovo su slike od prosle godine..
ovo su slike od ove god
dzinn16v je napisao(la):punisher je napisao(la):donamero je napisao(la):wortersee je tek od sutra.kako ja znam .ja idem u cetvrtak.ovo su slike od prosle godine..
ovo su slike od ove god
Inace za one koji su neupuceni worthersee je GTI i samo GTI obljetnica....zato pravi tuneri koji vozaju GTI iz protesta dolaze uvijek 1 tjedan prije samog tocnog datuma eventa...i odlaze prije njega...tako da se najbolji auti uvijek mogu vidjeti tjedan dana prije sluzbenog datuma.
Razlog toga je sve vise automobila koji nemaju veze sa GTI verzijom (Skoda seat audi...pa onda sve vise opela bmw itd...)
Tko je prosle godine bio u karlovcu na vwts-u mogao je poslusati govor jednog poznatog tunera iz austrije koji je objasnjavao situaciju vezanu za worthersee...
LSD je napisao(la):ljudi ono sto sam uspio vidjeti juce i prekuce to mi necemo imati dugo dugo...steta sto nije bilo parkinga za kamion pa da mogu duze ostati al jbg...ovaj zeleni siroco je bolest od auta...audi mat zlatni je takodje nesto nevidjeno kod nas
vladica85 je napisao(la):LSD je napisao(la):ljudi ono sto sam uspio vidjeti juce i prekuce to mi necemo imati dugo dugo...steta sto nije bilo parkinga za kamion pa da mogu duze ostati al jbg...ovaj zeleni siroco je bolest od auta...audi mat zlatni je takodje nesto nevidjeno kod nas
Mnoge stvari mi necemo imati dugo,dugo,dugo... :icon_biggrin:
daki je napisao(la):vladica85 je napisao(la):LSD je napisao(la):ljudi ono sto sam uspio vidjeti juce i prekuce to mi necemo imati dugo dugo...steta sto nije bilo parkinga za kamion pa da mogu duze ostati al jbg...ovaj zeleni siroco je bolest od auta...audi mat zlatni je takodje nesto nevidjeno kod nas
Mnoge stvari mi necemo imati dugo,dugo,dugo... :icon_biggrin:
Mozda... ima dosta ljepih kola i kod nas koja se nebi postidjela nekog ovakvog eventa.