superman je napisao(la):felge u gepek, gewinde u gepek :icon_biggrin:
na sledecem race-u ce biti cekicima udaranja...ljuboje je napisao(la):superman je napisao(la):felge u gepek, gewinde u gepek :icon_biggrin:
he,he pa platis carinu... :icon_smile:
ma lijepe nase zivinice...
blizu,a uvijek zanimljivo... :icon_smile:
:123::smajli21:
Sambo je napisao(la):U zadnjih 10ak godina bio sam 4-5 puta
Veoma zanimljivo ali je po skupo biti tu pogotovo ako ostajete 3-4 dana
Ja da sam na mjestu ponekih sjeo bih pred kompi i lagano pogledao prvo za smjestaj
Hosteli su veoma popularni, uredni i kud i kamo jeftiniji od hotela
Kampovanje je opcija koja je super ali ako zelis spavati makar i 5 minuta tokom noci ponesi zalihu cepica za usi
Sto se tice kuliranja kroz Reifnitz i ostala mjesta sa vozilicom potrudi se da ti je kvacilo mekano inace ces imati lijevu nogu ko Schvarzeneger, toliko puta ces potisnuti papucicu!
Ako neki od vas stvarno zele provod bez srkleta ostavi vozilicu kuci, nadji smjestaj na internetu i onda fino na avion/voz/bus ...... kako ko zeli i onda fino uzivaj bez srkleta oko auta, parkinga, goriva, carina, putarina, kvarova i jos milion ostalih negativnih stvari vezanih za voznju
Lijepe tene jarane i lagano obidjes sva mjesta sa pivarom u ruci
ljuboje je napisao(la):superman je napisao(la):felge u gepek, gewinde u gepek :icon_biggrin:
he,he pa platis carinu... :icon_smile:
ma lijepe nase zivinice...
blizu,a uvijek zanimljivo... :icon_smile:
:123::smajli21:
Sambo je napisao(la):U zadnjih 10ak godina bio sam 4-5 puta
Sto se tice kuliranja kroz Reifnitz i ostala mjesta sa vozilicom potrudi se da ti je kvacilo mekano inace ces imati lijevu nogu ko Schvarzeneger, toliko puta ces potisnuti papucicu!
ado_d je napisao(la):Sambo je napisao(la):U zadnjih 10ak godina bio sam 4-5 puta
Ma drug navikli smo mi na pritiskanje kvacila. Znaju Sarajlije o cemu pricam...