George Član 14.03.2011 #47 /////AMG je napisao(la): Da ima uzeti AMG optiku bila bi na autu Kliknite za proširenje... ma ima jebemu :icon_smile: oticu ja u ato kuću zovko rekli su mi da kod njih se može naručit samo treba vidit koliko para
/////AMG je napisao(la): Da ima uzeti AMG optiku bila bi na autu Kliknite za proširenje... ma ima jebemu :icon_smile: oticu ja u ato kuću zovko rekli su mi da kod njih se može naručit samo treba vidit koliko para
/////AMG Član 14.03.2011 #49 Schumi @ Hvala .. George @ Ma ima tako ali vidjeces koja je cijena , mozes jos jedno auto uzeti :icon_biggrin:
Schumi @ Hvala .. George @ Ma ima tako ali vidjeces koja je cijena , mozes jos jedno auto uzeti :icon_biggrin:
/////AMG Član 07.04.2011 #50 Malo se radilo na autu , '' stolarija '' presvučena Carbon folijom Prvo sam izvadio sve djelove sto sam presvlacio , pa sam ih oprao Arf-om da skinem masnoću od raznih sprejeva za sjaj .. Pa onda malo piva 0,5l za opustanje Evo kako izgleda kada sam sve izvadio : E ovako je ispalo , ja zadovoljan : Uradio sam i lajsne na vratima i onu malu lajsnu na zadnjim vratima : Evo kako je ispalo :
Malo se radilo na autu , '' stolarija '' presvučena Carbon folijom Prvo sam izvadio sve djelove sto sam presvlacio , pa sam ih oprao Arf-om da skinem masnoću od raznih sprejeva za sjaj .. Pa onda malo piva 0,5l za opustanje Evo kako izgleda kada sam sve izvadio : E ovako je ispalo , ja zadovoljan : Uradio sam i lajsne na vratima i onu malu lajsnu na zadnjim vratima : Evo kako je ispalo :
jusuf Član 07.04.2011 #51 Fino ovo ispalo pravo Po meni puno bolje nego sa "stolarijom", nesto ne volim drvo u autu, bez obzira koje auto da je u pitanju
Fino ovo ispalo pravo Po meni puno bolje nego sa "stolarijom", nesto ne volim drvo u autu, bez obzira koje auto da je u pitanju
/////AMG Član 15.12.2013 #53 Izvinjam se sto me dugo nije bilo , bio sam zaboravio username Merc je i dalje kod mene , nista posebno nije radjeno osim feluga i redovnog servisa .. Na autu su bile Evo II fele 17'' 7.5J Uradjena Led rasvjeta Pa sam ove godine kupio nove AMG 17'' 8J I neki dan : A za sledecu godinu sam kupio opruge od Sport modela i druge ( stare ) fele Poslednja izmena: 15.12.2013
Izvinjam se sto me dugo nije bilo , bio sam zaboravio username Merc je i dalje kod mene , nista posebno nije radjeno osim feluga i redovnog servisa .. Na autu su bile Evo II fele 17'' 7.5J Uradjena Led rasvjeta Pa sam ove godine kupio nove AMG 17'' 8J I neki dan : A za sledecu godinu sam kupio opruge od Sport modela i druge ( stare ) fele
allroad Super Moderator 15.12.2013 #54 a tebe sam ja na piku pito za onu alfu, da ti dam w202 i para fina ti je mecka, ljepsa od moje haha, fino radis
a tebe sam ja na piku pito za onu alfu, da ti dam w202 i para fina ti je mecka, ljepsa od moje haha, fino radis
/////AMG Član 02.03.2014 #56 Danas se malo radilo na autu , stavio sam opruge od sport modela i vratio 17'' .. Spusten je nekih 3cm ja zadovoljan , slike vise govore Naprijed : Nazad : I na kraju :
Danas se malo radilo na autu , stavio sam opruge od sport modela i vratio 17'' .. Spusten je nekih 3cm ja zadovoljan , slike vise govore Naprijed : Nazad : I na kraju :
Passat B5.5+ Član 02.03.2014 #60 Bas je fino ispalo sa ovim oprugama bas mi se svidja koliko ju je spustilo ono bas taman