Član
adi187 je napisao(la):Kad imas HONDU i zenu mozes natjerat na svasto ....
Gle kako je cijene :icon_smile:
:lol:
:lol: hahahahahahaha
adi187 je napisao(la):Kad imas HONDU i zenu mozes natjerat na svasto ....
Gle kako je cijene :icon_smile:
:lol:
SašaCRX je napisao(la):kao ljudi, japanci i kinezi se razlikuju kao nebo i zemlja, samo sto lice, ostalo im je sve kontra ))
:icon_exclaim: i sto se mene tice, VW nikada nece biti kao HONDA )))
erol_brcak je napisao(la):Eh onaj my bad sad sam se provalio,priznajem
P.S. Jest ruzna j*o je
2FAST je napisao(la):Pustite ljudi čovjeka na miru, malo mu se omaklo, zeza ga malo tastatura :lol:
Najsmješniji i najorginalniji mi je komentar:
"hard tu biliv mi sohos koja izvala, hehehe cuj nemaju elktronike....":lol:
Svaka čast
Ali dosta zezanja čovjeka :icon_exclaim:
Mravojed je napisao(la):Darko_GT:
Jedina stvar koju smo ja i 2FASTjedini dobro definisali i sto sam ja htjeo da kazem jeste da je vw napredovao u zadnjih 20 godina vise u odnosu na hondu.
Ne mogu da gledam kako se provaljujes a nisi se ni raspitao dovoljno da bi imao pravo tvrditi takve stvari...
Ja nista nemam protiv VW-a, cak i vozim Jettu 1.. A Vozio sam i svakog golfa od 1-6, i teretna Vw-ova i"sportska" itd..
A ti toliko hvalis taj TFSI a nemas pojma ni kakav je to motor... To je motor koji je izradjen kompletan po hondinom siistemu a VW je kupio hondin patent za te stvari... Zakrecu se bregaste kao i u V-teca a turbo na niskim pumpa oko 1,3 bara a na visokim obrtajima oko 0,3... To je atmosferska snaga HONDE!!!
A posto toliko volis VW-a onda se sad fino zahvali Hondi sto je VW napredovao!!!!!
Pozz
Darko_GT je napisao(la):Mravojed je napisao(la):Darko_GT:
Jedina stvar koju smo ja i 2FASTjedini dobro definisali i sto sam ja htjeo da kazem jeste da je vw napredovao u zadnjih 20 godina vise u odnosu na hondu.
Ne mogu da gledam kako se provaljujes a nisi se ni raspitao dovoljno da bi imao pravo tvrditi takve stvari...
Ja nista nemam protiv VW-a, cak i vozim Jettu 1.. A Vozio sam i svakog golfa od 1-6, i teretna Vw-ova i"sportska" itd..
A ti toliko hvalis taj TFSI a nemas pojma ni kakav je to motor... To je motor koji je izradjen kompletan po hondinom siistemu a VW je kupio hondin patent za te stvari... Zakrecu se bregaste kao i u V-teca a turbo na niskim pumpa oko 1,3 bara a na visokim obrtajima oko 0,3... To je atmosferska snaga HONDE!!!
A posto toliko volis VW-a onda se sad fino zahvali Hondi sto je VW napredovao!!!!!
Pozz
Koliko ja znam da je TFSI kombinacija kompresora i turbo punjaca i da si pogresno naveo podatak da na niskim obrtajima turbo pumpa 1,3 bara jer na niskim obrtajima posao odradjuje kompresor a turbo na visokim bar tako pise u podatcima . A ti ako imas vec tacne podatke da je to vw preuzeo od honde izvoli navedi ih ili daj neki link sa kojeg mozemo da potvrdimo te informacije. pozz