hvala )Yugo Masina je napisao(la):Odlican vento samo da je ostao vr6 da bude u fulu,al je i ovako zvjerka!!!!
Golf 1 TDI je napisao(la):nicija masina me nezanima,volim styl,tak da s vana auto izgleda odlicno,unutrasnjost nevidim....
al me zanima,gdjesi zbavio farove,dal se mogu naci jos,imam zelju da napravim vento look na mk3,s takvim farovima
trizex je napisao(la):joj merline, slike ne znas postaviti ispravljen link i ubaceno jos par slika
GolFanatiCars je napisao(la):predobar je vento bio bi odlican da je vr6 ostao :icon_biggrin: a necu sad o tome samo nek nije dizel sad to je najbitnije
sto se tice eksterijera nema rijeci sve odlicno
GolFanatiCars je napisao(la):predobar je vento bio bi odlican da je vr6 ostao :icon_biggrin: a necu sad o tome samo nek nije dizel sad to je najbitnije
sto se tice eksterijera nema rijeci sve odlicno
zAaKy je napisao(la):
Ovo mi je naljepše vozilo iz vag grupacije
enesss je napisao(la):jako lijep vento , da predjes na sire 16-ke bio bi brutalan , ali i ovako ,...svaka cast ....
@ Gollf 1 TDI ,..................druze vidi ako imas koga u austriji ili njemackoj ,...... www.fk-automotive.de jeftini su a dobri
Yugo Masina je napisao(la):Odlican vento samo da je ostao vr6 da bude u fulu,al je i ovako zvjerka!!!!
NeverMind je napisao(la):dobar ventoo druze
Nexus je napisao(la):poznati vento iz grada, da valja je
ArminM je napisao(la):ja skoro kad sam bio u tz pitam jel ima ova vento na forumu, u dva dana sam te vidio jedno 100 puta, vrtis se tamo oko Omege vazda:icon_biggrin:
dobar vento, svidja mi se
trizex je napisao(la):joj merline, slike ne znas postaviti ispravljen link i ubaceno jos par slika